Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Morala da OTKAŽE koncert, ali Marija Šerifović ima IZNENAĐENJE za publiku!

“Tu nikada nisam pravila kompromise”, poručuje pevačica

70

Velika regionalna muzička zvezda Marija Šerifović nakon letnjeg odmora nastavila je svoje poslovne aktivnosti, pa je tako publika gleda u novoj sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a od nedavno uživa u komentarima koji pristižu na račun njenog novog iznenađenja koje je spremila za svoje „lutke“, piše “Alo”.

– Koliko sam se brinula o tome da li ću uopšte moći da se bar na kratko odmorim, moram da priznam da sam i ovo leto uživala sa prijateljima, ali i da sam stigla da napravim predah od svih poslovnih aktivnosti i kolektivnog stresa, kao i stvari koje smo, nadam se, prevazišli – istakla je Marija.

Njoj tokom ovih novih oklonosti nije nedostajalo kreativnosti, a podsećanja radi Marija Šerifović je pre proglašenja pandemije korona virusa i uvođenja vanrednog stanja održala tri koncerta “Druga strana ploče Vol 2”, u prepunoj sali centra “Sava”, ali je četvrti usled kompletne situacije morala da odloži.

– Tu nikada nisam pravila kompromise. Jasne su mere i da je najvažnije da budemo odgovorni. Ne mogu da kažem da mi moja publika ne nedostaje, ali moramo se ponašati u skladu sa svim novim merama sa kojima smo se generalno svi prvi put suočili, kaže Marija.

View this post on Instagram

Dobar vam dan. Kako smo danas ? ☕️🍪

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

– S obzirom na to da je moj četvrti koncert rasprodat i odložen, nadam se da će ova treća “sreća” sa datumom značiti da ćemo sigurno moći uskoro da se družimo, pevamo i sve ovo što nas je zateklo posmatramo kao prošlost u kojoj smo naučili mnogo – dodala je pevačica.

Iz beogradskog Centra Sava poručuju da će koncerti koji su rasprodati pre pandemije Kovida 19, biti održani pa će tako, četvrti koncert Marije Šerifović koji je planiran za 15. oktobar biti održan 14. decembra.

Nema sumnje da se Marija raduje muzičkom susretu sa publikom, jer je pre nekoliko meseci bila prva domaća zvezda koja je održala koncert na Partizanovom stadionu bez publike, a koji je uživo emitovan putem muzičke platforme.

Izvor Alo

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.