Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ćerka Mie i Bojana šokirana zato što nije navikla na OVO! (FOTO)

Interesantno...

0 127

Mia Borisavljević i Bojan Grujić vanredno stanje provode sa ćerkom Emom u njenom rodnom Valjevu, a kako je pevačica istakla – devojčica je šokirana, jer su oba roditelja non-stop sa njom, što zbog prirode njihovog posla uglavnom nije baš slučaj.

Vuk Kostić progovorio PRVI PUT o odnosu s Anom Mihajlovski nakon glasina o raskidu: Sada ne volim, sada je zabrana! (FOTO)

„Ona je sada u šoku, roditleji 24 sata sa njom. To su neke dobre srane ove izolacije. Bitno je da detetu nije dosadno u ovakvim okolostima i da ne pamti ovo po nekoj lošoj atmosferi i da joj ne ostanu traumatični ožiljci. Mi smo se odmah makli ovde u Valjevo. Ovde imamo dvorište, za Emu je to lepo opremljeno. Ima ljuljaške, klackalice, trambolinu. Kad imaš mogućnost da izlaziš svaki dan, a da poštuješ pravila izolacije mnogo je drugačije, nego sedenje u stanu. Animiramo je i na druge načine, osim što je izvodimo u dvorište sa njom vežbamo pesmice, slažemo lsagalice, pričamo pričice, kupamo lutke…“, objašnjavala je za „Detkoxic“ Mia u emisiji, a onda i otkrila dinamiku svog odnosa sa Bojanom u ova teška vremena.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.