Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Goca Tržan otkrila detalje svoje prošlosti: Bila sam veoma zadovoljna poslom prodavačice sladoleda! (FOTO)

Jedna od naših najpoznatijih pop pevačica Goca Tržan nikada nije čekala da joj novac padne s neba.

0 58

Jedna od naših najpoznatijih pop pevačica Goca Tržan nikada nije čekala da joj novac padne s neba. Ni kao tinejdžerka nije bila razmažena i u svakoj prilici trudila se da sebi obezbedi potreban džeparac, pa je tokom srednjoškolskih dana bila prodavačica sladoleda, čega se danas rado seća.

Goca Tržan: Ne daj bože to da me zakači upala pluća, mogu ozbiljno da nagrabusim

– Na letnjem raspustu 1992. godine odlučila sam da zaradim neki dinar, pa sam preko omladinske zadruge potražila posao. Motiv su mi bile mnoge neispunjene želje i smatrala sam da je najbolje ako sama zaradim za sve neophodne sitnice – priča Goca. Ona je poželela da bude finansijski nezavisna čim je uvidela koliko je dobro kad ne moraš da tražiš novac od roditelja: – Bila sam veoma zadovoljna poslom prodavačice sladoleda, pogotovo zato što sam zarađivala veoma pristojno i sebi mogla da priuštim mnoga zadovoljstva. Od tada sam samostalna i nikad više od roditelja nisam zatražila džeparac.

Osim što je mogla da zaradi novac koji joj je bio neophodan, Goca taj perioda pamti i kao veoma dragoceno iskustvo. – Najbolja stvar koju sam tada naučila jeste to što sam počela da cenim svaki zarađeni dinar, kako svoj tako i drugih ljudi, a toga se i danas držim – zaključuje Goca.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.