Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Skandalozno! Dara Bubamara priznala šta voli da joj muškarci rade! (VIDEO)

Interesantno

0 72

Ekipa emisije „Ekskluzivno“ srela se s folk zvezdom Darom Bubamarom, sa kojom je popričala o njenom emotivnom životu na račun kojeg se i sama pevačica često šali i svojim odgovorima zasmejava sve oko sebe.

Aleksandra Subotić trudna! Evo ko je srećni otac, a oglasio se i Karađorđe! (FOTO)

I sama se nasmejala kada je čula prvo pitanje, inspirisanim refrenom pesme „Oro“ Jelene Tomašević.

– Čudno pitanje da li su muškarci voleli da me nunaju… Da, voleli su da me nunaju i želela bih i bivši frajeri da me sada nunaju, ali ja kad s nekim završim nema nunanja – rekla je vidno raspoložena Dara, a potom dodala da su joj sve ljubavi uglavnom fatalne.

– Problem je kada me ne vole „normalno“, već im postanem opsesija… Tad nastane problem, tako da bih volela da me, stvarno, muškarci manje vole.

Takođe ističe da mnogi o njoj imaju iskrivljeno mišljenje, te da ona ne voli da menja partnere, već je oduvek maštala o jednom čoveku za ceo život.

– Ja bih baš volela da sam se jednom udala i to bilo za ceo život. Ja sam takva po prirodi, možda ne izgleda tako, ali ja sam u fazonu da volim da imam jednog muškarca, da budem non-stop sa njim, ali eto, tako mi se desilo da nije išlo i nisam imala jednog.

Evo šta je još Dara ispričala…

Izvor: Pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.