Svet poznatih
Poznati sa poznatima

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Tijana Dapčević uhvatila supruga sa konobaricom!

Pogodilo je?

0 101

Ljubavna priča pevačice Tijane Dapčević i njenog supruga Milana po mnogo čemu je neobična. Upoznali su se na mestu na kojem nisu očekivali da će se sresti, a u prethodnih 19 godina, koliko su u braku, prošli su i kroz jedan vrlo buran period.

Lexington bend snima dokumentarac koji će oduševiti publiku! (VIDEO)

Tijana i Milan upoznali su se na košarkaškoj utakmici u Somboru, a nakon četiri dana zabavljanja počeli su da žive zajedno. Godine 2001. 28. aprila su se venčali.

Međutim, nekoliko godina kasnije, njihov brak potresao je skandal.

Milan Dapčević je tada uhvaćen u nezgodnoj situaciji sa jednom konobaricom, a kako su mediji preneli, Tijana mu je oprostila ovaj „izlet“ i više nikada nije govorila o tome.

Međutim, nakon toga, 2015. godine, ponovo se pojavila vest o bračnoj krizi. Objavljeno je da se Tijana navodno razvodi. Kako se tada navodilo, pevačica je nekoliko dana provela van njihove kuće kako bi sredila misli, i shvatila je da ne može bez supruga.

Izjavila je da njen brak nije idealan, ali da opstaje zahvaljujući ljubavi koju Milan i ona osećaju jedno prema drugom.

U braku su dobili sina Vuka, a Tijana je prošle godine, kada je mužu javno čestitala 18. godišnjicu braka, otkrila još jedan zanimljiv detalj o ljubavi nje i Milana.

„Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) je čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te, Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako… Dve škole, jednu akademiju i nekoliko „ljubavi“ kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom… Srećna nam 18-godišnjica, ljubavi“, napisala je Tijana prošle godine na društvenim mrežama.

Pevačica je, inače, nedavno otkrila i da je pored muzike počela da se bavi i poljoprivredom.

„Ovde ne može da se živi od čela. Sada se bavim i poljoprivredom u međuvremenu. Šta je tu smešno, imam orahe“, otkrila je Tijana  za „Grand News“.

Izvor: Grand News

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.