Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nataša Bekvalac uputila poruku nakon koncerta, a evo zašto njeno srce nije moglo da izdrži! (FOTO)

Nataša Bekvalac održala je spektakularan koncert u Areni, pred oko 20.000 ljudi, a sada se na društvenim mrežama oglasila i navela šta ju je snašlo nakon grandioznog nastupa pred beogradskom publikom.

0 115

Nataša Bekvalac održala je spektakularan koncert u Areni, pred oko 20.000 ljudi, a sada se na društvenim mrežama oglasila i navela šta ju je snašlo nakon grandioznog nastupa pred beogradskom publikom.

Nataša Bekvalac: Neću više da budem sa slabićima, da me neko maltretira, ponižava, tuče i psihički izrabljuje (VIDEO)

– Prezahvalna sam. Eto, htedoh sada da napišem nešto, i opet se zahvalim na svemu što sam doživela proteklih nekoliko meseci u procesu rada sa genijalcima, ali ja sam još uvek u nekom stanju šoka – napisala je Nataša na početku.

Bekvalčeva se susrela sa zdravstvenim problemom, pa se o tome i te kako priča.

– Danas sam dobila i temperaturu od ovog osećaja koji je vredan svake žrtve, tereta, pritiska, stresa, neizvesnosti, svake svađe i nervnih slomova koje smo doživljavali svi na dnevnom nivou zbog koncerta – dodala je pevačica. – Moje srce nije moglo da izdrži Arenu 2, to sam rekla još pre mesec dana, ali postoji ideja da koncert „S.O.S. za ljubav“ nastavi da živi regionalno… Šta mislite o tome? – zaključila je Nataša, pokrenuvši lavinu poruka svojih obožavatelja.

View this post on Instagram

14.02. Prezahvalna sam .Eto htedoh sada da napisem nesto i opet se zahvalim na svemu sto sam dozivela proteklih nekoliko meseci u procesu rada sa genijalcima ali ja sam još uvek u nekom stanju šoka,danas sam dobila i temperaturu od ovog osećaja koji je vredan svake zrtve,tereta,pritiska,stresa,neizvesnosti ,svake svadje i nervnih slomova koji smo dozivljavali svi na dnevnom nivou zbog koncerta🥴Moje srce nije moglo da izdrzi Arenu 2 to sam rekla jos pre mesec dana ali postoji ideja da koncert S.O.S.ZA LJUBAV nastavi da živi regionalno…šta mislite o tome?❤@kristinabekvalac @tanjamrkic @sarovicmilos @zigasotlar @tragofficial @alenstajic @mikiskaric @dragankecman @atomkaatomka @saskakarac

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.