Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Luna Đogani misli da je velika zvezda! Evo kako se bahatila!

To sebi ne dozvoljavaju ni najveća imena sveta zabave

0 49

Luna Đogani poslednjih godina je zahvaljujući rijaliti šou programu postala popularna, ali slava joj je, što bi naš narod rekao, udarila u glavu, pa izigrava nedostižnu zvezdu.

Gagi Đogani otvoreno progovorio o vezi Lune i Marka: Uradila je neke stvari koje su mi zasmetale! (VIDEO)

Novopečena pevačica nedavno je nastupala u jednom lokalu u Kumanovu. Organizatori su je, kako je i tražila, smestili u obližnji hotel. I to ništa ne bi bilo čudno da naslednica familije Đogani nije odbila da se slika sa obožavateljkom koja joj je, kako izvor Kurira tvrdi, došla na noge.

U pitanju je devojčica koja voli Lunu, pa joj je priredila i iznenađenje.

– Stvarno to nismo očekivali od Đoganijeve. Rečeno joj je da će dete doći da se slika s njom, čekalo ju je sat-dva, i na kraju je Luna odbila slikanje uz izgovor da je umorna i da je mrzi da izlazi iz sobe. Devojčica joj je kupila i poklon i danima čekala da je vidi i da se s njom slika. Tako nešto velike zvezde ne bi uradile, a Luna je umislila da je važna. Ta devojčica je ostavila poklon koji joj je namenila i poručila da više nikad neće otići ni na jedan njen nastup, niti će više biti njen poštovalac. Baš se razočarala u Lunu, koja je mogla da učini malom detetu. Niko nije očekivao tako bahato i bezobrazno ponašanje, naročito kad si na početku karijere i kad živiš od fanova – zaključuje izvor Kurir.rs.

Izvor: Kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.