Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Naša poznata pevačica osuđena zbog toga što je skrivala migrante u stanu!?

0 96

Presuda po odluci sudije, pevačica je navodno odgovorna za neprijavljivanje boravka osoba u njenom stanu, neplaćanje poreza na prihod od iznajmljivanja, kao i za to što nije zaključivala ugovore s osobama koji su zatečene na licu mesta, piše Espreso.rs.

Saša Popović napravio presedan! Dozvolio ovoj Zvezdi Granda da raskine ugovor pre vremena, a sve na molbu njene majke!

Navodno je po odluci nadležnog suda, pevačica je prekršila niz zakonskih stavki, kao što su neprijavljivanje boravka lica u policijskoj stanici, neplaćanje poreza na prihod od iznajmljivanje nekretnine, a odgovorna je i za to što nije zaključivala ugovore s osobama koje su zatečene na licu mesta. Akcija hapšenja migranata sprovedena je u septembru 2019, kada je javnost obaveštena da je u dva stana pronađeno 45 stranih državljana koji su tu ilegalno boravili. Tada je objavljeno da jedna nekretnina pripada upravo Božinovskoj, a da je druga u vlasništvu Slobodana Samardžića, bivšeg ministra za Kosovo i Metohiju u vladi Vojislava Koštunice, ali on je demantovao da ima tu stan.

– Goca je neposredno nakon hapšenja migranata dala svoj iskaz kod sudije. Tada je rekla da nije imala pojma da su oni boravili u njenom stanu, već da je ona nekretninu izdala nekom čoveku i da pretpostavlja da ju je on iznajmio migrantima. Međutim, nije navela njegovo ime. Uzimajući u obzir da je u njenom stanu duži vremenski period više od 20 osoba boravilo neprijavljeno, te da nije plaćen porez na zaradu, koja je bila najmanje hiljadu evra mesečno, doneta je presuda da Goca plati 200.000 dinara. Koliko znam, ona nije uložila žalbu, a moguće je da joj još uvek i nije uručena presuda – kaže izvor za espreso.rs i dodaje da je pevačica bila ubeđena da će proći bez novčane kazne jer je u celoj priči zapravo ona žrtva.

U septembru, kada je objavljena informacija o tome da su u stanu Goce Božinovske uhapšeni migranti, ona je izjavila da nema nikakva saznanja o događanjima u pomenutoj zgradi. Ali kada su je juče novinari Espresa pitali za komentar o presudi, kazala je sledeće:

– O čemu pričate? To nema veze sa mnom! – rekla je Goca.

Izvor: Espreso.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.