Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Pred godišnjicu Šabanove smrti dešava se ova strašna stvar!

Strašno

0 131

Dok je bio živ, Šaban Šaulić često je govorio da je Krčedin njegova oaza mira i da tamo planira da provede starost. Poslednjih godina je uglavnom tamo i boravio.

Vanbračni Šabanov sin odbio Gocinu ponudu: Želim ono što mi pripada!

Nekoliko dana pred godišnjicu njegove smrti, koja se navršava 17. februara,  Šabanova kuća i dalje izgleda isto, ali uočljivo je da tamo retko ko dolazi. Dunav je već stigao do stepeništa koja vode do okućnice, pa je prilaz gotovo nemoguć.

Novinasi su ipak uspeli da dođu do dvorišta, gde su primetili da se redovno održava, ali je zato prilaz zasut smećem koje je reka izbacila. Primetno je bilo da ovaj put nikoga nije bilo od ljudi koji u Krčedinu imaju vikendice, što svakako nije uobičajeno jer tu inače stalno pecaju. Nema više ni plavo-belog čamca kojim je Šaban plovio i pecao. Njega je familija verovatno sklonila negde na sigurno, kako bi se sačuvao od propadanja.

Porodica Šaulić dosad se nije izjašnjavala o tome šta planiraju da rade s njegovom „oazom“, pa su novinari pozvali pevačevu udovicu Gordanu.

– Bila sam tamo pre deset dana. Sve je bilo u redu. Ne razumem kako je poplavljena? Imamo čoveka koji svakodnevno čuva kuću i brine o svemu – kratko je rekla Goca.

Iz ovog njenog odgovora se može zaključiti, da, barem zasad, ne planiraju da prodaju vikendicu.

Izvor: Kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.