Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Marina Visković progovorila o zanimanju dizajnera: Ne mislim da odelo čini čoveka! (VIDEO)

Nije želela da je znaju po tome

0 89

Marina Visković u poslednje vreme se bavila više dizajniranjem odeće nego svojom primarnom profesijom, a nedavno je objavila svoju novu pesmu „Napolje“, te se na velika vrata vratila na muzičku scenu.

Pogledajte koliko je koštala haljina u kojoj je Ceca blistala na Veljkovom venčanju! (FOTO)

-Nikada nisam htela da se predstavljam kao dizajner, pošto ja to stvarno nisam i bila je ideja da se uopšte ne zna da sam ja iza toga, ja sam to nekako počela tajno da radim i posle se to saznalo. Sve svetske zvezde i kod nas ljudi iz šoubiznisa šire svoj posao i na druge delatnosti – rekla je Marina za emisiju „Premijera“ i dodala da je sada fokusirana samo na muziku:

-U poslednje vreme, moram priznati, ne provodim toliko puno vremena jer sam se sada totalno fokusirala na muziku, izašla je nova pesma „Napolje“. Prvi put u životu moram priznati da sam potpuno opušteno. Oduševila sam se tom melodijom i verovala sam u tu pesmu, uopšte mi nije dosadila iako je kod mene već neki duži vremensi period, uvek je pustim kad uđem u kola i uvek me oduševi.

Pevačica kaže da odelo ne čini čoveka, ali da može na neki način da prenese određenu poruku.

-Slažem se da garderoba u nekom smislu može da prenese neku poruku, postoje takve situacije. Nije sad to isključeno, niti je u svakom slučaju tako. Ne mislim da odelo čini čoveka, ali smatram da kroz garderobu možete da izrazite svoju kreativnost – navela je pevačica i dodala:

-Treba uskladiti garderobu za neku određenu priliku, prosto se zna gde se kako ide. Kada je u pitanju scena to sve trpi. U mom slučaju stvarno znači mi da mi je udobna obuća, da me ništa ne žulja i da mi nije neka kratka suknja, mnogo volim da pevam u pantalonama.

Izvor: Pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.