Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ozbiljna situacija? Nataši Bekvalac pozlilo ispred Arene!

Već drugi put u kratkom roku

0 117

Beogradska publika imaće prilike da uživa u glasu i pesmama pop zvezde Nataše Bekvalac i to 14. februara. Poslednje pripreme za koncert su u toku, a pevačica spava samo po nekoliko sati.

Nataša Bekvalac: Moja najveća tuga je bila Danilova saobraćajna nesreća!

Njoj je tokom probe pozlio jer je u „Areni“ bilo veoma vruće i umalo se onesvestila. Tada je tražila od saradnika da nastave sa probom, a ona je otišla na svež vazduh. U prvih nekoliko minuta je pokušavala da se smiri i što pre dođe sebi kako bi mogla da nastavi sa probom, ali je manjak sna uzeo danak i nije uspela da ostane na nogama.

Koliko je Nataši bio loše, jasno je i po tome što je sela na stepenice ispred ulaza u „Štark arenu“ ne mareći za prolaznike. Nakon što se malo oporavila, latila se mobilnog telefona. Čini se da ju je poziv dovoljno oraspoložio, pa je ubrzlo ustala i vratila se svojim obavezama na probi. Dok su je svi savetovali da ode u hotel u kojem je smeštena i odmori se kako bi se oporavila za probu koja ih je čekala već sutradan, ona je to odbila.

-Nataša je osoba koja nikada ne bi priznala da joj je nešto naporno ili teško. To što se forsira preko svojih granica uzelo je maha poslednjih nedelja jer probe mnogo duže traju i mnogo su napornije. Nikog od ekipe nije začudilo što joj je pozlilo jer svi znaju koliko malo jede i spava – rekao je izvor blizak Bekvalčevoj.

Nataša Bekvalac najavila je da će se tokom koncerta u beogradskoj Štark Areni presvući čak 100 puta, kao i da će koncert biti podeljen u četiri bloka.

Izvor: Pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.