Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Dara Bubamara za dlaku izbegla saobraćajnu nesreću! Sa njom u vozilu bio i ovaj poznati muzičar!

Moglo je kobno da se završi

0 117

Pevačica Dara Bubamara i reper Vuk Mob doživeli su ozbiljnu neprijatnost kada im je pukla guma na kombiju u kojem su se vozili na nastup u Salcburgu i pukom srećom izbegli veliku nesreću, prenosi „Alo“.

Haos! Gole grudi Dare Bubamare završile na internetu! (FOTO+VIDEO 18+)

Naime, pevačica i reper zajedno su iz Novog Sada krenuli za Austriju, a nevolja na putu desila se na dva sata udaljenosti od kluba u Salcburgu, gde je trebalo da nastupe, navodi izvor za „Alo“.

– Vuk je iz Beograda otišao za Novi Sad kako bi vozač kombija pokupio Daru i njene muzičare. Reč je o luksuznom vozilu u kojem pevači svakodnevno putuju i niko nije ni pomislio da će nešto krenuti po zlu. Budući da su u cik zore krenuli na put, i Vuk i Dara su zaspali čim je kombi krenuo – kaže izvor i otkriva da su pevačica i reper imali neprijatno buđenje.

– Dara i Vuk su u nekom trenutku osetili da se kombi trese i da vozač naglo smanjuje brzinu. U prvi mah nisu znali o čemu se radi, ali ubrzo su shvatili da nešto nije u redu sa njihovim vozilom. Truckanje i proklizavanje po putu trajalo je svega nekoliko sekundi, ali je ipak bilo dovoljno da se svi uspaniče. Tek kada je sve prošlo i kada je vozač parkirao kombi na zaustavnoj traci, shvatili su da im je pukla guma – rekao je sagovornik tog medija i dodaje da je reper odmah preuzeo inicijativu da reši problem.

– Guma je bila potpuno pocepana i nije bilo šanse da nastave put. Iako je Dara kao jedino žensko odmah počela da paniči, vozač je objasnio da ima rezervnu gumu i dizalicu, te da će sve brzo biti gotovo. Kroz nekoliko minuta ispostavilo se da je dizalica koju vozač ima premala za kombi i da će morati da pozovu pomoć. Nisu mogli da veruju šta im se dešava – rekao je izvor za „Alo“ i otkriva da je najveći problem nastao kada su shvatili da je vikend i da većina auto-servisa ne radi posle podne.

– Kako bi smirio situaciju, Vuk je pokušao da pronađe lokalne auto-servise, ali budući da je bio vikend nijedan nije radio. Pokušali su da pozovu prijatelje i poznanike iz Austrije koji bi ih povezali sa bilo kojim auto-servisom. Tek posle sat i po vremena stajanja na putu, jedan od saradnika kluba u kom nastupaju javio im je da će pomoć stići kroz pola sata. Tada im je konačno laknulo i smirili su se. U Salcburg su stigli pregladneli i izmoreni. Jedva su čekali da jedu i bar malo da se odmore pred probu. Uveče su nastupili pred punim klubom kao da ništa nije bilo i tako su pokazali kakvi su zapravo profesionalci – zaključuje izvor.

Izvor: Alo.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.