Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Vladimir Tomović se obratio Verici Rakočević: Imaš muža u ‘aljini! (FOTO)

Iskreno mišljenje...

0 116

Vladimir Tomović je šokirao Vericu Rakočević rekavši joj da ima muža u aljini.

Oglasio se Vladimir Tomović: Vraćam se u Zadrugu da završim posao!

Voditeljka Sanja Marinković je pitala Tomovića koliko su stavovi jednog muškarca iz Srbije u odnosu na žene drugačiji od jednog iz Crne gore gde je on imao zanimljiv odgovor.

„Kod nas je drugačije. Mi smo neko ko teži liberalnim shvatanjima. Kod nas kad se vidi muškarac ili žena sa iscepanim farmericama, mi bežimo od takvih“, rekao je Tomović.

 

U emisiji su gostovali i Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević pa je Vladimir imao da kaže nešto što se njegovog stajlinga tiče.

„Jeste neka haljina, svaka čast. To neko može da nosi. Ne zanima me šta je ispod, ja tu vidim haljinu, i mogu ti reći iskreno, da mi neko kaže pištolj na čelo i završio si misiju ili to obuci, prijatelju došao bi mi ti na 40 dana. Svaka čast i za tvoju suprugu, ali da oprostite imate muža u ‘aljinu“, rekao je Vladimir u Magazin In.

Na to je Veljko imao odgovor.

View this post on Instagram

Zivot sam uredila tako da imam dusevni mir.Ne citam novine, tv samo ono sto me opusta, prijatelje samo odabrane i provereno iskrene pustila u svoju oazu mira.Ne komentarisem, ne osudjujem i ne dam da mi mentalni prostor uzurpira nista i niko.Posle duze vremena odem na Zlatibor za koga me vezu najlepse uspomene i sav spokoj i postignuti mir u cudesnoj (nekada) prirodi izazove u meni tugu, bes i razocaranje.Nekadasnji biser Srbije, lepotica sa borovima starim vise od dvesta godina, posecena krvari i jeca.Srpska Budva je ovo, rece jedan rmpalija vlasnik nekoliko solitera ponosno.I onda fles, Gshtad u kome sam boravila pre par godina, vlasnici kuca svekoliki svetski dzet set u tipskim planinskim kucama cija unutrasnjost sigurno krije nezamislivi luksuz.Priroda ocivana, vazduh kristalno cist.U Norveskoj se za svako poseceno drvo placaju milionske kazne ,u maloj prelepoj Srbiji, lepota prirode umire.Da li smo toliko primitivni?Nismo, starosedeoci tuzno posmatraju visespratnice koje su im ubile sume a gramzivi, neobrazovani i pohlepni, trpajuci milione u svoje dzepove ne cuju tihi plac ostalih cetinara koje ocekuje sudbina onih sa kojima su svojim saputanjem i plesom ovo mesto pretvarale u RAJ. Zaustivite u ime Kosmosa, koji ce se surovo osvetiti, jer onda sa svim prokletim parama koje ste zgrnuli, sebi i svojoj deci necete moci da kupite zdravlje.

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

„Vidi, ne bi to tebi ni stajalo. Moraš malo da budeš suptilan, ne možeš kao balvan. Ti to kad bi obukao, ne ide“, rekao je muž Verice Rakočević.

 

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.