Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Prihvatila? Luni ponuđena velika suma novca da uđe u Zadrugu!

Velikodušna ponuda

0 1.190

Luna Đogani je nedavno istakla kako nema nameru da ponovo uđe u „Zadrugu“, te da je rijaliti za nju gotov. Međutim, kada je čula kolika joj se suma nudi, malo je razmislila pa skovala pakleni plan. Kako se navodi, pevačici u usponu ponuđeno je 30.000 evra da se pridruži bivšem u Šimanovcima, ali ona je „uhvatila krivinu“ sa idejom da samo vodi radio emisiju u ovom formatu i lati se mikrofona s vremena na vreme.

Marko Miljković progovorio: Luna je bila moja slaba tačka! Biću u šoku ako uđe u Zadrugu! (VIDEO)

„Čim je Lunin bivši dečko Marko Miljković ušao u ‘Zadrugu’, produkcija je došla na ideju da i nju uvede u Belu kuću. Odmah su je pozvali na razgovor, ali koliko god da ne želi da se vrati u Šimanovce, Luna je pristala da se sastane sa njima i čuje, šta imaju da joj predlože. Ideju da se ponovo nađe na imanju je odbila, a kada je čula o kojoj sumi je reč, rekla je da će da razmisli, pa je i sama imala nekoliko ideja“, priča izvor za Alo.rs.

„Kako su joj ponudili 30.000 evra da ponovo uđe, nije joj bilo svejedno da odmah odbije ponudu. Ipak, drugu ideju, da postane voditeljka na radiju, koji se emitije u kući, je odmah prihvatila. Luna se takođe i sama ponudila da peva na žurkama ‘Zadruge“, dodao je izvor.

Luna će navodno dobiti emisiju, u kojoj će joj biti odrešene ruke što se tiče tema, a prvi gost Đoganijeve će navodno biti njen otac, Gagi Đogani.

Izvor: ALo.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.