Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nataša Bekvalac: Moja najveća tuga je bila Danilova saobraćajna nesreća!

Progovorila

0 246

Nataša Bekvalac priznala je da je posle svega ponosna na sebe, a progovorila je o teškim trenucima u svom životu.

Nataša Bekvalac oduševila fanove! Čvrsta guza se pomera u ritmu muzike! (VIDEO)

Na pitanje da li postoji pet vezanih godina u kojima je bila srećna pevačica je iskreno odgovorila:

„Ma ne… Ne, ne, ne. Rekla si mi pet vezanih godina, a ja ne mogu da nađem pet vezanih dana. (smeh). Ja sam srećna generalno žena, ali na dnevnom nivou imam faze, sa svojim psihoterapeutom često pričam o tome. Samo ko je otvoren i ko želi da govori o tome, kao što sam ja, sa takvim ljudima mogu da komuniciram.“

Iako se namučila, Nataša kaže da veruje u lepu budućnost.

„Kako da ne. Ja sam se toliko namučila, ako meni bude gore od ovog ja ne znam šta ću da radim. Potražite me u Lazi (smeh). Kada vidim šta me čeka sa Katjom, nemam ja vremena za anksiozno stanje“, rekla je Nataša i navela i šta je za nju bio trenutak najveće tuge.

„Danilova saobraćajna nezgoda“, rekla je pevačica, podsećajući se teškog perioda kroz koji je njena porodica prošla kada je njen prvi suprug Danilo Ikodinović 2008. godine povređen u saobraćajki.

Nataša se tokom gostovanja u pomenutoj emisiji prisetila i anegdote vezane za prvi honorar koji je zaradila.

„Moj prvi honorar je ukraden. Ukrala mi ga je starija sestra i onda je priznala tek posle 15 godina da je moj honorar potrošila na poker aparatu. Pokradena sam još od rane mladosti“, ispričala je pevačica kroz smeh u jednoj emisiji na RTS.

Izvor: Kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.