Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Estradni rat! Dara Bubamara najstrašnije izvređala ovog poznatog pevača!

To je baš brzo eskaliralo

0 75

Šako Polumenta nedavno je u jednom intervjuu prozvao Daru Bubamaru, sa kojom je nekada bio u odličnim odnosima, a ona mu je, kako sada kaže, uzvratila.

Haos! Gole grudi Dare Bubamare završile na internetu! (FOTO+VIDEO 18+)

Šako Polumenta je, naime, izjavio da samo umišljene zvezde poput Dare imaju obezbeđenje, kao i da ga pevačica sa kojom je svojevremeno snimio duet nije zvala na koncert, jer se plašila da će on dobiti veći aplauz od nje.

Dara je zbog ovoga pobesnela i pozvala Šaka kako bi se razračunala sa njim, piše „Svet“.

– Šaka je zvala Dara i bukvalno vrištala preko telefona. Toliko se drala da mu je telefon odzvanjao! Pitala ga je: „Ko si ti da pričaš da sam ja umišljena zvezda? Napuni bar pola Arene, pa se javi!“. Mogu vam reći da se Šako zaista potresao. Nije očekivao ovakvo ponašanje. Ona je toliko godina na estradi, trebalo bi da zna kako funkcionišu stvari, a ne da napada svog kolegu, a nije ga ni pitala na šta se odnosilo to što je rekao. Uostalom vidi se koliko ga poštuje pošto ga nije zvala kao gosta na svoj koncert – rekao je izvor pomenutog lista.

Polumenta je potvrdio da ga je Dara zvala i da razgovor nije bio nimalo prijatan.

– Zvala me je Dara. Svašta mi je rekla, a nisam joj ni ja ostao dužan! Ne znam šta sam pogrešno rekao da se toliko uvredi. Mene niko ne štiti, nemam podršku, zato i ne radim tu Arenu. Sve mi se skupilo. Ovo sam najmanje očekivao od nje. Pokidao sam ligamente na ramenu, pa idem na snimanje. Verovatno mi predstoji operacija, majka mi je pre tri meseca umrla, ne znam više kud udaram – rekao je pevač za gorepomenuti medij.

Izvor: Blic.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.