Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovo su detalji iz prošlosti Milice Pavlović: Išla sam u školu i radila (FOTO)

Nije joj bilo lako...

0 40

Pevačica Milica Pavlović retko govori o svom privatnom životu, ali sada je progovorila o detaljima iz njenog života za koje nismo znali.

Milica Pavlović ubrzala fanovima puls! Skinula se pa pokazala čime raspolaže! (FOTO)

– Veoma sam ponosna na svoje poreklo i detinjstvo koje sam provela u Bunibrodu, jer sam upravo u tom malom mestu naučila sve što znam o životu. Odrasla sam okružena dobrim ljudima, koji imaju dobre namere i sigurno da je sve to uticalo i na moj karakter. Iako su često pokušavali da me ponize ismevajući moje rodno mesto i nazivajući me Bunibrod, moja prednost je što sam svesna sebe i što nikad ne bih doživela kao poniženje nešto na šta sam ponosna u životu – istakla je Pavlovićeva.

View this post on Instagram

Behind the scenes 🖇

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

– Moje odrastanje je bilo znatno drugačije, prvo zbog toga što su me podizali i vaspitavali baka i deka. Oni su imali dosta godina kad sam se rodila, mnogo životnog iskustva, ali nikad im nije bilo teško da učine za mene apsolutno sve što je neophodno. S druge strane, uvek su se trudili da mi maksimalno posvete pažnju, da budem lepo vaspitana i svesna sebe, i njima dugujem što sam izrasla u ovakvu osobu i sav uspeh koji sam postigla – dodala je pevačica.

View this post on Instagram

💣

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

– Jedan period svog života, negde pred samo takmičenje „Zvezda Granda“, provela sam kod svog oca u Švajcarskoj. Tada sam paralelno išla u školu i radila honorarni posao. Oduvek sam bila puna energije i želela da uzmem sve što mi je nadohvat ruke. Novac i glamur nikada nisu bili presudni, jer da je drugačije, ja bih sve što sam zaradila do sada uložila u stanove, automobile i skupu odeću, a ne u studijske albume, spotove i nastupe – kazala je Milica.

View this post on Instagram

⚡️

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

– Oduvek sam maštala o tome da budem uspešna pevačica, da svoju energiju i emociju prenesem na druge ljude, i kada sam dobila tu priliku i poverenje publike, shvatila sam da ne želim to da prokockam. Svu snagu sam usmerila ka svojim ciljevima i mislim da nisam pogrešila – zaključila je.

 

 

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.