Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Stefan Petrušić je na dobrom putu da postane uspešan advokat (FOTO)

Stefan Petrušić, pobednik pete sezone „Zvezda Granda“ iz 2011, možda nije uspeo da napravi zavidnu pevačku karijeru, ali je na dobrom putu da postane uspešan advokat.

0 102

Stefan Petrušić, pobednik pete sezone „Zvezda Granda“ iz 2011, možda nije uspeo da napravi zavidnu pevačku karijeru, ali je na dobrom putu da postane uspešan advokat.

Zbog ovog čoveka, Bojana se povukla sa estrade u trenutku najveće popularnosti!

Već duže vreme on radi u kancelariji poznatog pravnika Gorana Petronijevića, gde odrađuje pripravnički staž i sprema se za polaganje pravosudnog ispita. Odlično se snalazi u svemu što dobije kao zadatak na poslu i do sada s njim nije bilo problema, bar je tako rekao Petronijević kad smo ga pozvali za izjavu.

„Stefan je kod nas više od dve godine i sada je u fazi pripreme za pravosudni ispit. On je potpuna suprotnost svemu onome što vidimo na estradi. Iz dobre je porodice, kulturan, socijalizovan, vredan, pametan, ništa ne treba dva puta da mu se govori jer sve odmah shvati i uradi kako treba. Moram da vam priznam da ga nisam puno štedeo, jedino kad negde dalje putuje u inostranstvu zbog koncerata, onda uzme slobodne dane, koje uvek nadoknadi. Jedini problem s njim jeste taj što, kad ga pošaljem u sud do pisarnice, dugo se zadrži. Jedan kolege me zvao i rekao: „Nemoj više da šalješ ovog mladića jer kad on dođe, ne radi pisarnica, svi žele da se slikaju s njim“ (smeh)“, kaže advokat.

O tome da li će se posvetiti advokaturi ili ipak pevanju Stefan još nije odlučio. – Moj savet Stefanu bio je da se ovome posveti, da savlada materiju i dobro nauči ovaj posao. Kasnije će ga život sam opredeliti ili za advokaturu ili za pevanje. Siguran sam da mu ništa neće štetiti u muzici ako bude obrazovan i obučen i za ovo zanimanje. Inače, Stefan se odlično snalazi u krivično-građanskim parnicama, mada sam mu ja predložio da se posveti zaštiti autorskih prava. To je njemu bliska oblast jer se bavi muzikom, a s druge strane, u Srbiji mi nemamo dobrog pravnika iz te oblasti – dodao je Goran.

Petronijević je jedan od najuglednijih i najuspešnijih srpskih advokata. U dugogodišnjoj karijeri zastupao je mnoge javne ličnosti, a često je bio branilac i pred inostranim sudovima, kao što je bio slučaj Radovana Karadžića pred Haškim tribunalom.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.