Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Sloba zakazao novi termin za svadbu od 500 ljudi! (FOTO)

Slobodanu Radanoviću godina je počela najgore moguće.

0 172

Slobodanu Radanoviću godina je počela najgore moguće. Otac mu je iznenada preminuo 31. decembra, a ono što gotovo niko sem njegovih najbližih prijatelja ne zna jeste to da je planirao da u najluđoj novogodišnjoj noći zaprosi svoju devojku Jelenu Đuričanin.

Sloba Radanović ušao u sukob sa nepoznatom devojkom! Teške reči: Ličiš na majmuna! (FOTO)

Kako izvor tvrdi, iako ga je porodična tragedija sprečila da ozvaniči svoju višemesečnu vezu, Radanović je veridbu pomerio za pola godine, sve s ciljem da se kako on, tako i njegova majka potpuno oporave od bolnog gubitka. Sloba je od prvog trenutka kada je upoznao znao da je Jelena prava i da će se oženiti njome. Upravo zbog toga, dosta je razmišljao kada bi mogao to da izvede i smatrao je da je idealno da je zaprosi za Novu godinu.

„Nekoliko nedelja pre 31. decembra kupio je prsten i strpljivo čekao da dođe noć kada će je tokom svog novogodišnjeg nastupa u prestižnom telu pozvati da mu se pridruži na bini“, priča izvor i otkriva da pevač i pored smrti oca nije izgubio želju da veri devojku koju voli.

View this post on Instagram

🐻

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

„Iako je Sloba poslednjih nedelja izgubio volju, tužan je i zatvoren u sebe, jedino što ga čini srećnim jeste Jelena. Upravo zato što mu je najveća podrška i jedina radost u ovom trenutku, želi da bude njegova žena i da joj pokaže koliko je voli. On se poverio svojim starijim prijateljima kakc bi sa njima proverio koliko vremena treba da prođe od smrti roditelja do veridbe. Svi su mu rekli da sve zavisi od toga kako se oseć: ali da je realno da sačeka bar nekoliko mesec“, kaže izvor i tvrdi da je Sloba odlučio da Jelenu veri kada njegova majka Draginja bude poče da se oseća bolje.

„Slobi je trenutno majka na prvom mestu. Veoma je vezan za nju i želi da je pusti da odboluje svoju najveću tugu. Draginja se ne oseća dobro otkako je izgubila supruga i zbog toga je Slobi primarno da se ona oporavi. Jedina je koja mu je ostala i ne želi da je povredi nijednim svojim gestom“, navodi izvor koji otkriva da je pevač već obavestio majku da će se oženiti Jelenom.

View this post on Instagram

🦍

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

„I Slobin pokojni otac i njegova majka, upoznali su Jelenu i zavoleli je. Pored toga, Sloba je nedavno rekao majci da planira ženidbu i da je Jelena jedina koju bi oženio. Kao i svaka majka, Draginja ga je podržala i dala mu blagoslov. Rekla mu je da ne mora da čeka zbog nje i da bi njegovom ocu bilo drago da ga vidi srećnog pored žene koja mu je najveća podrška. To mu je mnogo značilo, pa joj je otkrio da će svoju partnerku veriti kroz pola godine i da će tokom 2021. napraviti veliko slavlje za preko 500 zvanica. Nema sumnje da će tako i biti“, zaključuje izvor.

Izvor: Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.