Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Opljačkana kuća Nade Topčagić! (FOTO)

Nadi Topčagić na početku godine opljačkali su kuću u Crnoj Gori, a njen dom nije bio jedini.

0 92

Nadi Topčagić na početku godine opljačkali su kuću u Crnoj Gori, a njen dom nije bio jedini.

Nada Topčagić progovorila o traumi koju je doživela: Jedva su me spasili! (FOTO)

Naime, Nadi su obili ulazna vrata, a još se ne zna šta je sve odneto.

„Ništa strašno, javljeno nam je da su nam obili ulazna vrata… Ne samo nama, nekoliko kuća u Ribarskom zalivu je obijeno. Ja ne znam ništa šta je i da li je odneseno, javili su nam samo da su nam obili vrata. Taj prijatelj koji nam je javio, ja sam mu rekla da uđe, da vidi šta je, kako je, kaže on: „Neću ja da ulazim tu“. Pošto se bavi stolarijom, vrata nam je zamenio, dok mi ne dođemo, i to je to“, priča  Nada i dodaje da ne veruje da je pričinjena znatna materijalna šteta.

„Ne verujem da je ništa odneseno, iskreno ne verujem… Moramo sad ići dole da vidimo kakva je situacija. Mislim da nije ništa ozbiljno, pretpostavljam da su neki beskućnici koji su naišli. Dole nemaju ni šta da odnesu, jedino da naprave neku šteticu, premetačinu… To su verovatno neki beskućnici. Pića je bilo tamo, verovatno su piće odneli, sto posto, to su moje sad pretpostavke. Onaj čovek što je provirio, ušao i kaže:“Sve stoji na mestu“, dodala je Nada, koja kaže da neće da se „sekira“.

„To su takve sitnice, vidite šta se sve dešava… To je zrno peska u moru. Sve nek je, samo da nije bolest“, zaključila je pevačica.

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.