Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Goca Božinovska otvorila dušu: „Današnje ‘Zvezde Granda’ ne mogu da se porede sa vremenom kad se moja Jelena takmičila.“ (FOTO)

Goca Božinovska otvorila je dušu pa istakla kako smatra da njenoj ćerki Jeleni nikako da krene zbog "ovih što pevaju na plejbek".

0 110

Goca Božinovska otvorila je dušu pa istakla kako smatra da njenoj ćerki Jeleni nikako da krene zbog „ovih što pevaju na plejbek“. Ona je zatim spomenula nekadašnje ljute suparnice iz rijalitija, koje su njenoj naslednici takoreći ukrale slavu aferama.

Goca Božinovska je zbog Šijana ostavila ovog pevača!

„Moja Jelena, koja odlično peva tolike godine, ne može da ispliva jer nema afere. U prvom planu su ovi što pevaju na plejbek. Mukice Luna i Kija bi da pevaju, ali ne znaju. Mada možda i nauče, ali nije lako ni na plejbek pevati. Bore se za svoje parče hleba i prave šou koji narod voli bilo da su u pitanju ‘Zadruga’ ili ‘Zvezde Granda“, rekla je Božinovska, a onda je objasnila da je šou Lepe Brene i Saše Popovića imalo daleko veći kvalitet u vreme kad se njena ćerka koju je dobila sa kompozitorom Radetom Vučkovićem takmičila.

„Današnje ‘Zvezde Granda’ ne mogu da se porede sa vremenom kad se moja Jelena takmičila. Sada se gledaju prepucavanja Karleuše i Viki. Kad nas pevače zovu da gostujemo, nama je muka“, priznala je Goca.

Pevačica je ispričala da je njen sin Mirko Šijan bio na zimovanju na Kopaoniku sa mlađim sinom Lepe Brene Viktorom Živojinovićem, a zatim i otkrila da više nije drugarica sa Brenom.

„Brena i ja smo se nekad družile, kad su nam deca bila mala. Sada svaka ima svoje društvo, a ja retko imam vremena i za sebe, a kamoli za društvo.“

Iako nije odgovorila na pitanje zašto nije dobila pozivnicu za svadbu Cecinog sina, Božinovska je istakla da se radovala Veljkovoj sreći kao da je njen sin.

„Gledala sam Veljkovu svadbu na televiziji i ceo dan sam preplakala od radosti što se Veljko zaljubio i oženio. Cecin i moj sin se druže odmalena. Veljka gledam kao svoje dete jer tolike dane je proveo sa Mirkom kod nas kući. Takođe i Mirko kod Ražnatovića i uvek je govorio kako ne može da veruje da je Ceca ista kao i ja, da je stalno u trenerci i kose vezane u rep, bez šminke. Cecu volim što je normalna žena i dobra majka“, ispričala je ona.

Božinovska je je bila jedna od mnoštva pevačica koje su volele čašicu i više nego što je prihvatljivo. Ona to ne krije i kaže da se konačno rešila tog poroka.

„Prestala sam da pijem pre godinu dana i skinula se sa pića. Pre sam pila s vremena na vreme, ali šta će mi to. Imam decu, obaveze i na sve to majku, koja je stara i bolesna“, zaključila je pevačica.

Izvor: Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.