Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Da li vam je poznata ova venčanica? (FOTO)

Uprkos tome što je njihova porodica zbog slave Lidijine sestre Svetlane Ražnatović veoma poznata, plavokosa lepotica i njen suprug Predrag Ocokoljić žive daleko od očiju javnosti.

0 148

Uprkos tome što je njihova porodica zbog slave Lidijine sestre Svetlane Ražnatović veoma poznata, plavokosa lepotica i njen suprug Predrag Ocokoljić žive daleko od očiju javnosti.

Ceca je bila najskuplja mlada u istoriji Srbije! Da li će Veljko za mladu platiti više od oca?

Par je tokom nešto manje od dve decenije dugog braka dobio četvoro dece: ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra, a Lidijin izabranik je bio izuzetno uspešan dok se profesionalno bavio fudbalom. On je nastupao za nekolicinu klubova, a dvaput se našao i u dresu reprezentacije.

Ipak, iako danas žive povučeno, njihova svadba svojevremeno je privukla mnogo pažnje, pa su se mediji i te kako bavili ovim venčanjem.

Najviše se pričalo o tome šta je Lidija odabrala da obuče. Kada je u novembru prošle godine Cecin sin Veljko stao na ludi kamen, dosta komentara privukla je činjenica da se njegova draga Bogdana udala u venčanici koju je Ceca nosila kada je izgovorila sudbonosno “da” Željku Ražnatoviću Arkanu. To, međutim, nije bio presedan, već mala tradicija u ovoj poznatoj porodici, budući da je Bogdana treća koja je ponela pomenutu venčanu haljinu. Druga je, naime, bila Lidija!

Printscreen Instagram

Kako su tada pisali mediji, Lidija je odlučila da se uda u haljini svoje sestre, a Ceca je na neki način potvrdila da je u pitanju isti odevni komad, a ne kopija, kada je nakon Veljkovoj venčanja objavila Instagram Story s kolažom fotografija ― Bogdanom na jednoj i Lidijom na drugoj strani.

Na jednom profilu na Instagramu koji je posvećen Svetlani Ražnatović i njenoj porodici prošle godine objavljeno je i nekoliko fotografija iz tadašnje štampe koja je prenela detalje svadbe Lidije (tada) Veličković i Predraga Ocokoljića, a najzanimljiviji detalji su činjenica da je Veljko navodno jedva pustio tetku, to što su slavne sestre u jednom trenutku nosile narodnu nošnju, baš kao I Cecina ćerka Anastarija I sin Veljko, koji je bio prava mala zvezda večeri, pa je rešio I da zapeva, a Anastasija je na samom venčanju nosila haljinicu koja podseća na kroj čuvene venčanice.

Izvor: Glossy

 

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.