Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Komplikacije u trudnoći? Nadežda završila u bolnici! Njena majka hitno doputovala iz Valjeva!

Svi su se zabrinuli

0 328

Trudnoj Nadeždi Biljić pre dva dana iznenada je skočio pritisak, a ona je to veoma teško podnela. Drama se dogodila usred noći, a kada ju je savladala panika svog partnera Tomu Panića nije uspela da dobije telefonom. Naime, kada se spremala se za spavanje osetila je ubrzan rad srca i stezanje u grudima, a Toma u tom trenutku nije bio tu.

Nakon tvrdnji da je imala aferu sa Edom Fetićem oglasila se Katarina Živković! (VIDEO)

Kako se navodi, prijatelj ju je odvezao u bolnicu kako bi joj bila pružena neopšhodna pomoć.

„Nadežda se prepala jer nikada pre nije osećala takve simptome i jedino joj je bilo bitno da se bebi ništa ne desi. Odmah je pozvala Tomu da mu kaže šta joj se dešava, ali je on bio nedostupan“, ispričao je pevačicin prijatelj, koji joj je na kraju priskočio u pomoć i odvezao u bolnicu.

„Pozvala me i uplakana jedva uspela da mi kaže kakve simptome oseća. Ja sam odmah seo u auto i otišao po nju, odvezao je u ‘Narodni front’ i tek nakon što su je lekari pregledali i prepisali lek za visok krvni pritisak, vratio sam je kući“, otkrio je Nadeždin prijatelj za Alo.rs.

Toma je u međuvremenu saznao gde se nalaze, pa je i sam došao u bolnicu.

„Nadeždi su doktori objasnili da je visok pritisak normalna pojava u drugoj polovini trudnoće, ali da mora da miruje i izbegava stres. Takođe, ukazali su joj na još neke, moguće komplikacije, budući da ona ima problem i sa šećerom“, objasnio je Nadeždin prijatelj.

Srećom, sve se na kraju dobro završilo. Pevačica sada uzima svoju terapiju, a o njoj osim Tome, sada brine i njena majka Slavica koja je zdravstveni radnik.

„Slavica je doputovala iz Valjeva odmah sutradan i sada se od Nadice bukvalno ne odvaja ni na sekund. Kuva joj, sprema, neguje je… Čuvaju je kao kraljicu“, ispričao je pevačicin najbolji prijatelj.

„Tačno je da sam se prepala, ali ne zbog sebe, već zbog svog sina. Kada ste u drugom stanju, samo o detetu razmišljate, ništa drugo vam nije važno. Uplašilo me to što mi se desilo jer tome nikakav stres nije prethodio. Takođe, Toma je izašao bio i nisam mogla da ga dobijem, pa mi je bilo još gore. Ali srećom, sve se na kraju dobro završilo. Bebac je odlično, a i ja se sada dobro osećam“, izjavila je ovim povodom Nadežda, koja je nedavno ušla u sedmi mesec trudnoće.

Izvor: Alo.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.