Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nakon porodičnog raskola sestre Kovač se napokon pomirile! (FOTO)

Poznato je da sestre Aleksandra i Kristina Kovač ne komuniciraju još od 2014. godine, ali je Kristina sestri sada uputila javni komentar!

0 41

Poznato je da sestre Aleksandra i Kristina Kovač ne komuniciraju još od 2014. godine, ali je Kristina sestri sada uputila javni komentar!

Danas bi Ksenija Pajčin napunila 42 godine, a ovo je potresna poruka njene sestre! (FOTO)

Sestre su u sukobu već duže vreme, a javnosti je to otkrila Kristina sa objavom na društvenoj mreži gde je napisala da se odriče svoje sestre i ostatka porodice.

– Ja sam najbližu sestru izgubila davne 1996, a ona je mene izgubila danas. Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, pa se razvela. Što sam se ugojila… – stajalo je u toj objavi.

Upravo Kristina se sada oglasila sa novim komentarom povodom Aleksandrinog novog projekta.https://www.instagram.com/p/BbQyxsKlvex/?utm_source=ig_web_copy_link- Ne znam gde je bila do sad, ali evo je u punom sjaju. Napokon, iskrena, ogoljena, bez grča pretenzije i skrivanja, ona koja u meni tinja i živi, moja Maka, med i mleko. Ne ulazim u detalje teksta, ali napokon sve deluje istinito. To je njena istina i to se oseća. Podseća na najbolje dane Kejt Buš malo, baš mi se sviđa. I mnogo, mnogo me je potreslo, jer je probudilo to užasno, iskonsko nedostajanje koja nikad nije ni otišlo. Ove suze i ovaj jecaj koji me celu istresao naopačke, ugasilo je moje predivno, saosećajno, pametno, pošteno i dobro dete. Izrašće u predivnu ženu – napisala je Kristina na svoj Fejsbuk profilu i dodala da je Aleksandra mnogo lepa.

Izvor: Alo

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.