Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Turbulentno! Marijanu Mićić dečkova žena terala iz stana! (FOTO)

Haos

0 214

Glumica i voditeljka Marijana Mićić već sedam godina u emotivnoj je vezi sa Milošem Marjanovićem.

Marijana Mićić ima problema sa zakonom! Završila u policijskoj stanici!

Njihova veza je stabilna i harmonična i na prate je nikakvi skandali. Međutim, nisu sve ljubavi šarmantne voditeljke bile takve.

Marijana se, prema pisanjima medija, 2010. godine upustila u emotivnu vezu sa izvesnim Ognjenom Milunovićem, koji je u to vreme bio oženjen. Kada se saznalo za njihovu vezu Jasna, Ognjenova supruga, rešila je da se razvede, ali i da se vrati u stan iz kojeg ju je muž, kako se pisalo, sa njihovo dvoje dece izbacio kako bi tu živeo sa voditeljkom, piše Alo.rs.

– Ja sam dostojanstvena žena i neću ostati u braku sa čovekom koga nije briga što mu ćerka kreće u prvi razred i što nema knjige, dok on putuje sa svojom devojkom i troši novac na nju! Tražim da se mojoj deci vrati stan u kojem su rođena i koji im pripada. On (Ognjen, prim. nov) mi ne treba. Marijana može da ga vodi svojoj kući, ali iz našeg stana će morati da izađe! – izjavila je medije njegova supruga 2012. godine.

– Uopšte me ne zanima ta priča. Mi se nismo oglašavali tim putem i nismo pominjali sud i tužbe. Bar ja nisam. Vratila sam se odmora i u Beogradu sam, ali na privatna pitanja uopšte neću da odgovaram – rekla je voditeljka pre osam godina.

Krajem 2012. godine Marija je stavila tačku na burnu vezu sa zauzetim momkom, jer, kako se navodilo, nisu oboje bili sigurni u zajedničku srećnu budućnost.

Izvor: Alo.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.