Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Zbog Ane Nikolić, Rasti propalo 120.000 evra?

0 165

Stefan Đurić Rasta ostao je bez 120.000 evra koje je uložio u izgradnju vile u Malom Mokrom Lugu, gde je planirao da se preseli sa bivšom suprugom Anom Nikolić i njihovom ćerkom Tarom.

Radovi na kući su počeli pre više od dve godine, o čemu je Kurir pisao, ali čim su krenule nesuglasice u braku, reper je sve obustavio.
Kada smo u martu 2018. posetili taj kraj, vila je bila dopola izgrađena, sa postavljenim PVC prozorima i poluozidanom fontanom u drugom delu dvorišta. Takvo stanje je i sada, što znači da Rasta nema nameru da se tamo preseli sam.

– Kada se Stefan venčao s Anom, dogovorili su se da žive u mirnijem kraju grada. Brzo su našli taj plac, kupili su ga i gradnja je počela. Planirano je da vila bude na tri nivoa, da sadrži spa-centar, kao i studio. On novca ima i to nikada nije bilo problem, odmah je uložio oko sto hiljada evra za materijal i isplatio je majstore. Kad su se on i Ana prvi put razišli, radovi su stali, pa je posle pomirenja odlučio da nastavi s izgradnjom i tada je kupio prozore i vrata i počeo da zida bazen u dvorištu. Međutim, kad su se zvanično razveli, ponovo je obustavio radove – priča naš izvor.

Đurić ne haje za to što mu je propala investicija, on je kupio stan na Vračaru, u kom sada boravi.

– Rasti taj novac nije važan. Želeo je da ispuni Ani želju da živi u velikoj kući. Tu nedovršenu kuću možda će prodati. Zasad, sve stoji onako kako je bilo i pre godinu i po dana – dodao je naš izvor.
Ekipa Kurira posetila je kraj u kojem je trebalo da žive pevačica i reper. Kuća zaista izgleda kao i ranije, a polako je počela i da oronjava, usled dejstva vremenskih prilika. Do mesta gde je planirana izgradnja bazena i fontane nismo mogli da dođemo, jer je sve zaraslo u korov, a majstora nema ni na vidiku. Ni komšije nismo zatekli jer je to kraj u kom su pretežno vikendice.

Pozvali smo Rastu, ali se on nije javio na naše pozive.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.