Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Saša Popović napravio presedan! Dozvolio ovoj Zvezdi Granda da raskine ugovor pre vremena, a sve na molbu njene majke!

To se nikada nije desilo

0 217

Jelena Vučković više ne mora da daje polovinu zarade „Grand produkciji“, jer joj je Saša Popović dozvolio da da raskine ugovor tri godine pre istaka.

Ona je samo prvih šest godina morala da daje 50 procenata od zarade vlasnicima „Granda“, a tu privilegiju nemaju ostali učesnici tog formata.

Kako piše list „Kurir“ direktor i doskorašnji suvlasnik ove produkcije je ovu odluku doneo posle molbe Jelenine majke Goce Božinovske, koja je njegova dugogodišnja prijatlejica.

– Jelena je imala dosta posla, bila je jedna od najangažovanijih pevačica „zvezda Granda“. Za tih šest godina sigurno je tri put otplatila iznos koji je „Grand“ uložio u njenu karijeru. Jeste da ona ne uzima mnogo novca za nastupe, ali ima tezge po nekoliko puta nedeljno i zato je dosta zarađivala. Goci je bilo žao što se njena  ćerka toliko muči, a ne ostaje joj mnogo para, pa je urgirala kod Saše da je oslobodi ugovora – priča izvor blizak ovoj porodici i dodaje da je Saša njenu molbu odmah uslišio.

– Popović je odmah prihvatio predlog, svestan činjenice da je JElena dosta doprinela „Grandu“. On uskoro neće biti odgovoran za „Grand produkciju“, jer su on i Brena izašli iz vlasničke strukture, pa mu je u ovom slučaju bilo lakše da preseče. Jelena sada samostalno radi. Inače, po „Grandu“ se priča da je Saša znatno liberalniji otkako se zvanično penzioniao i da pevačima dozvoljava ustupke koji su nekada bili nezamsilivi, što potvrđuje i ovaj gest prema Jeleni – dodaje izvor.

Jelena i njena majka Goca nisu se oglašavale povodom ovih glasina, ali je Jelenin otac u nedavnom intervjuu potvrdio ovu informaciju. Na pitanje da li je bio saglasan da njegova ćerka da njegova ćerka započne karijeru u „Grandu“, on je odgovorio da ona nikoga nije pitala kada je donela tu odluku, pa se nadovezao:

– Sada je samostalna, ne radi više za „Grand“, Saša joj je dozvolio tri godine ranije da raskine ugovor – otkrio je slavni kompozitor.

„Grand produkcija“ ostala nije komentarisala ovu informaciju, ograđujući se da su tačke sklapanja i raskida ugovora strogo poslovna tajna.

Izvor svetpoznatih.rs/kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.