Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Popularni pevač otkrio kako se Dragana Mirković ponašala devedesetih na probama (FOTO)

Isplivalo na površinu.

0 183

Husa Alijević poznatiji kao Husa „Beat Street“ u jednom perodu svoje karijere je sarađivao i sa folk divom Draganom Mirković.

Nakon svih ovih godina, on je otkrio šta misli o popularnoj pevačici.

– Kada je u pitanju estrada i kada je u pitanju život, Dragana Mirković je jedna institucija. Ona je instituacija kada je uopšte u pitanju bavljenje estradnim poslom, ali isto je tako institucija kada su u pitanju ljudske vrednosti. Dragana je moja drugarica i neko ko je bio tu kada je „Beat street“ bio na početku. Sarađivali smo i imali smo mnogo toga da naučimo od nje – rekao je Husa i dodao:

– Kada vidim Draganu Mirković, ona mene asocira na sva ona lepa vremena koja smo imali u staroj Jugoslaviji. Asocira me na poštenje. Asocira me na bratstvo i jedinstvo. Dragana nosi sve te neke lepe ljudske osobine i ona to prenosi na estradu i zato je ona i danas institucija i zato je ona osoba koju publika ne prestaje da voli.

Popularni denser je „devedesetih“ otkrio koliko je Dragana u tom periodu radila na sebi.

– U periodu 1994-1996. godine, mi smo radili turneje sa Draganom Mirković. Ona je tada bila neverovatno velika zvezda u tom momentu. Ono što je interesantno je da je ona tada, kao najveća zvezda, sa nama na probama radila po 200-300 trbušnjaka. Mi smo tada bili mladi. Zaista su nam bili naporni treninzi. Ona je sve to uspevala. Sa ove distance od 25 godina, meni je to neverovatno. Ona je radila na sebi, želela je da bude što bolja i da bude što spremnija za svoju publiku – rekao je Husa za i dodao da su mu turneje sa Draganom ostale u jako lepom sećanju.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.