Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Severina održala veoma emotivan koncert, pa poručila ovo publici!

Svi su bili na ivici suza

0 114

Nakon spektakularnih koncerata u Splitu i Beogradu, u sklopu velike turneje ‘The Magic Tour’,u subotu se i Zagreb naklonio najvećoj regionalnoj zvezdi – Severini. Iako dupke puna, Arena je bila premala za sve one koji su uživo hteli doživivsti spektakl o kojem se mesecima priča i nedjeljama traži karta više, ali i za one koji su došli podržati Severinu u najtežem periodu života. Učinili su to na najljepši mogući način, gromoglasnim višeminutnim aplauzom , kako na početku koncerta, tako i između pesama,tokom celog koncerta, koji je zasigurno bio najemotivniji u Severininoj karijeri.

”Hvala na podršci svim ljudima Srbije, Hrvatske,Slovenije, , Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Hvala svima vama koji ste došli i koji me dugo pratite na koncertima. A od rođenja me prati moja mama, koja je gore u loži.’‘ – rekla je Severina na početku koncerta, nakon čega je cela dvorana uputila ovacije majci. Nakon toga, s preko 20 hiljada ljudi, od kojih su neki stajali čak i iza bine, kao i po svim prolazima u dvorani, Severina je izmolila ”Oče naš” pa odpevala ‘Dalmatinku’ za svoju mamu.

Iako se po ovacijama činilo kako publika neće dati da se koncert ikada završi, u dva i po sata stalo je sve ono što je čak 100 ljudi, na čelu sa Severinom, pripremalo nekoliko meseci. Najveći Severinini hitovi, izvedeni uz pratnju 15 vrhunskih muzičara , 20 uvezbanih koreografija u izvodjenju 16 najboljih regionalnih igrača , čarobni kostimi koji se doslovno transformisali iz jednog u drugi, dosad neviđeni light na ovim prostorima te video pozadine, dodatno su začinili ono najbitnije, što je vidno isijavalo iz Severine, a to je čista emocija. Emocija koja je povezivala više od 20 hiljada ljudi i jednu Severinu, koja je ovim koncertom oborila rekord posećenosti Arene, srušivši svoj vlastiti iz 2013. godine.

Izvor svetpoznatih.rs/svet.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.