Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Katarina Grujić sve šokirala: Žao mi je što ni jednog momka nisam prevarila!

Skandal

0 102

Katarina Grujić je nedavno raskinula sa dečkom, a sad je priznala da su je svi muškarci sa kojima je bila prevarili i razočarali!

Osim toga, Kaća je ispričala da je nakon poslednjeg raskida odlučila da promeni taktiku, ali i da je konačno počela da sluša savete svojih roditelja.

„U poslednje vreme ne stižem da razmišljam o ljubavi jer sam veoma posvećena svojoj karijeri. Ako bih počela da razmišljam o svim ljubavnim neuspesima, danima ne bih ustajala iz kreveta. Nijedan dečko mi nije bio veran, a to sam uvek na kraju saznavala. Nažalost, ja sam bila fina i trudila se da uvek budem fer. Žao mi je što nijednog dečka nisam prevarila, jer da jesam, sigurno bih bolje prošla“, kaže Kaća i dodaje da je sada pametnija i da je uvela nova pravila kada je reč o zabavljanju.

– Muškarci o meni imaju pogrešno mišljenje jer sam provokativno obučena u svim spotovima. Zbog toga sam odlučila da na sastanke sa muškarcima od sada idem obučena kao opatica. Dakle, kada budem zavodila muškarce, biću zakopčana od glave do pete, jer je poenta da ih tako prvo zainteresujem, a posle ću lako. Tek kada se skinem na šestom dejtu, tada će biti padanja u nesvest – našalila se Grujićeva i dodala da će od sada više slušati mamu i tatu pri odabiru momaka.

Kada sam bila mlađa, mnogo me je nerviralo kada su mi mama i tata delili savete o momcima, ali sada ne. Na kraju se ispostavilo da su oni jedini bili u pravu što se tiče svih mojih momaka. Opametila sam se i sada prvo pitam mamu i tatu za savet kada je reč o vezama. Moj tata je skener za ljude, pa čim mi bude rekao šta misli o nekom mom budućem dečku, verovaću mu – otkrila je Katarina i priznala da planira da se iseli iz roditeljskog doma.

– Već nekoliko godina razmišljam o tome da se osamostalim, ali kada zaradim veću sumu, uvek se desi da novac uložim u nove projekte. Mislim da je vreme da sledeće godine odem od roditelja. Gledala sam već neke stanove i našla sam nekoliko na Vračaru i na Voždovcu – kaže pevačica.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.