Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Boban Rajović priznao: Varao sam suprugu, a evo i kada!

Sve je otkrio

0 118

Boban Rajović nedavno se podvrgao poligrafskom ispitivanju pa otkrio kako je, da bi fascinirao svoju suprugu, u kafani ostavio 10.000 evra. Pevač je rado platio ceh, jer je i želeo da se eksponira i, kako kaže, bude glavni, jer je bio ludo zaljubljen u nju.

„Da. Tad sam bio zaljubljen u nju i nalazila se u istom klubu gde i ja. I onda sam jednostavno počastio čitavu kafanu jedno dva, tri puta“, objasnio je on, a onda i otkrio da je istina da je nekad poželeo da se ipak od nje i razvede.

„Toga je bilo hiljadu puta“, sa osmehom je izjavio, ali to nije učinio.

O prevari i ljubavnicama takođe je davao odgovore koji su sasvim na mestu. Kako je otkrio, pojedine koleginice jesu priželjkivale da mu budu ljubavnice kako bi im pomogao u karijeri, ali on bi uvek rekao – ne.

„Dešavalo se par puta. Imaju pravo. moje je da kažem – ne.“

Suprugu je varao samo u kartama ili za 1. april.

„Da, više puta, jednom na kartama, jedno za prvi april i tako…“

Inače, Boban je sa svojom izabranicom svojevremeno obavljao razne fizičke poslove kako bi prehranio porodicu.

„Kriza i onda moraš da se snalaziš, naravno. Treba decu hraniti, a posao nije baš… to što sad radim nije baš najbolje išlo i onda sam morao nešto da se snađem“, izjavio je on.

Inače, Rajovića su čuvene „Usne boje vina“ koštale čak 18.500 evra. Kako je istakao, sad bi dao i duplo samo da mu naprave još jedne.

„Opet ću dati toliko para, samo nek mi naprave ‘Usne’… daću i duplo više!“

Izvor svetpoznatih.rs/blic.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.