Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Tužna ispovest Marka Bulata: Bol još ne prolazi

Veliki gubitak

0 136

Ova godina je za našeg poznatog pevača Marka Bulata bila izuzetno teška. Njegov rođeni brat, Igor Bulat, je posle duge i teške bolesti izgubio je borbu, a njegov odlazak im je zauvek promenio živote.

Marko je utehu pronašao u svojoj porodici, a najviše deci koja mu daje snagu da nastavi dalje. Iako je mnogi dočekuju euforično i u prazničnom duhu, upitali smo Bulata kako se oseća nakon porodične tragedije i svega što je nakon toga usledilo.

– Bila je teška godina privatno. Bilo je lepih momenata, ali su u senci ostali ovi sivi. Jedan gubitak i jedan dobitak. Borim se sa tim najtežim gubitkom, ali to je prihvatanje realnosti, život ide dalje, šta da radim… Postoji nešto što zauvek ostavi trag u nama, a to ne možemo da promenimo.

U razgovoru je evocirao uspomene iz vremena koje je provodio sa svojim bratom, a najvše se seća perioda kada je bio dete, a jedva je smogao snage da o tome govori.

– Setim se detinjstva sa njim, tada smo najviše provodili vremena, bili smo stalno zajedno. Posle sam se ja oženio prvi put, bio sam mlad, imao sam 25 godina, kasnije se on oženio, pa je svako imao neki svoj put.
Bulata je ponovo obuzela tuga zbog svih momenata kojih se prisetio, pa je ukratko objasnio da još uvek nije spreman da priča o pojedinostima koje ga vezuju za njega.

– Ne bih voleo da odgovaram na takva pitanja, naravno da mi je teško i taj gubitak koji sam doživeo ostavio je traga i na mene i na moju porodicu.

Posle teških životnih momenata Marko ima samo jednu želju, a to je da njegova porodica bude zdrava, a kako je i sam istakao, ne pravi planove za budućnost već uživa u svim čarima koje mu pruža porodična idila i njegov kutak sreće.

– Nemam nekih planova za budućnost, radujem se svojoj deci, porodici, želim samo da budemo zdravi i to je sve.

Izvor svetpoznatih.rs/pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.