Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nakon 8 godina Nataša progovorila o odnosu sa Danilom Ikodinovićem i evo šta je rekla!

Objasnila njihov odnos

0 103

Nataša Bekvalac pre osam godina okončala je brak sa nekadašnjim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, a kako kaže, njih dvoje su u odličnim odnosima.

Nataša za bivšeg supruga ima samo lepe reči, pogotovo kada je reč o njegovom odnosu prema njihovoj dvanaestogodišnjoj naslednici Hani.

– Naš odnos po pitanju Hane funkcioniše besprekorno. Ono što nije valjalo u našem odnosu mi smo odstranili razvodom. Mogu da kažem da je Danilo savršen otac! Ako može razvod da se poželi, ja bih svima poželela razvod kakav smo imali Danilo i ja i odnos koji je usledio nakon toga… Ne odmah, naravno, jer postoji period kada je, normalno, sve sveže, kada su emocije još uzavrele, ali kada je dvoje ljudi normalno mislim da postoji jedan interes, a to je zajedničko dete. To je ono što svakog roditelja treba da tera da svoje emocije stave po strani – ti ne postojiš u ovom slučaju, a ono što je interes tvog deteta je jedino što je važno. Kada se stvari postave tako, onda funkcioniše sve besprekorno – ispričala je pevačica za Pink.rs.

Danilo je, podsetimo, sada u braku sa odbojkašicom Majom Ognjenović, dok se Nataša nakon razvoda od Dače udavala još dva puta i u braku sa Lukom Lazukićem dobila je još jednu ćerku, Katju, koja će u februaru napuniti dve godine.

Izvor svetpoznatih.rs/pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.