Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Kija luduje za Slobom! Konstantno mu šalje istu SMS poruku!

Ne može da prihvati da više nisu zajedno

0 192

Kristina Kija Kockar ne može da preboli Slobu Radanovića ni godinu i po dana posle razvoda od njega.

Kako piše Kurir.rs , pobednica „Zadruge 1“ ne odustaje od toga da se pomiri s njim, a pogotovo od ideje da mu rodi sina, kojem bi dala ime Dušan po Radanovićevom ocu.

Pevačica insistira na pozivima i porukama, u nameri da ga ponovo osvoji, bez obzira na to što ju je javno, pred nacijom, prevario s Lunom Đogani. – Iako je ona prva potegla razvod i odbila pomirenje, nije prestala da ga voli. Sada, pored velike ljubavi koju oseća prema njemu, oseća i sujetu jer nije njen, što ju je dovelo do toga da ga maltene proganja. Konstantno ga zove, šalje mu poruke i ponaša se kao da niko nije krenuo svojim putem. Radanović pristojno komunicira s njom iz poštovanja prema njihovom odnosu u prošlosti – otkriva izvor za Kurir.rs i dodaje da je Kija preterala u poslednje vreme s vrebanjem.

– Pošto je želela da mu rodi dete dok su bili u braku, dogovor je bio da se zove Dušan ako bude sin. Ona sada sve to koristi kako bi ga navukla, pa mu redovno šalje poruku: „Rodiću ti sina Dušana.“ Sebi je zacrtala da će to ostvariti – otkriva izvor Kurira.

Kockareva je na razne načine pokušavala Radanoviću da privuče pažnju, ali nije joj upalilo jer je on totalno okrenuo novi list i posvetio se drugačijem životu, a prvenstveno poslu. Pevač je poslednja tri i po meseca s Jelenom Đuričanin, koja je rastavljena od muža, ali je zvanično još uvek u braku.

Izvor svetpoznatih.rs/kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.