Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Tamara Milutinović uhvatila dečka u strasnoj prepisci s drugim devojkama (VIDEO)

Pevačica je nedavno stavila tačku na svoju emotivnu vezu

0 150

Pevačica Tamara Milutinović nedavno je stavila tačku na svoju emotivnu vezu. Kap koja je prelila čašu bile su prepiske njenog doskorašnjeg dečka s drugim devojkama, što ju je izvelo iz takta, a ekipu „Premijere“ zanimalo je kako je reagovala u trenutku kada je u njegovom telefonom zatekla strastvene poruke koje je upućivao drugim devojkama.

– Kako možeš da se ponašaš?! Normalno, poludiš! Svi mi drugačije reagujemo na neke situacije, ja sam malo temperamentnija u tom smislu, malo burno reagujem – priznala je folkerka i dodala da je u njenoj vezi bilo svađa i ljubomornih scena, ali ne i nasilja, te da bi uzvratila na isto ukoliko bi joj se desilo.

– Ja bih tukla njega sto posto (smeh)! Mislim, uzvratila bih mu! Ne bih sigurno bila kao: „Nemoj da me biješ“… Sigurno ne bih bila takva žena.

Takođe, Tamara je, iako nije želela nikog da imenuje, otkrila da mnoge njene koleginice doživljavaju nasilje od strane emotivnih partnera, ali da o tome ćute.

Šuškalo se o tome da će Tamara kroz nekoliko godina bataliti estradu, što je i sama priznala istakavši da ne bi volela da bude prinuđena da nastupa onda kada bude dobila decu.

– Kada se budem udala, ukoliko budem imala mogućnosti da prestanem da se bavim ovim poslom, da napravim neki drugi biznis, želela bih da budem uz svoju decu kad budu odrastala. Ne bih volela da budem na nekim putovanjima i točkovima dok mi deca prave prvi korak ili izgovaraju prvu reč.

Izvor Premijera /Pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.