Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Nataša Bekvalac: Samo ja nisam ni za koga

Od razvoda sa Danilom Ikodinovićem pevačica Nataša Bekvalac je retko govorila o svom bivšem mužu.

0 111

Od razvoda sa Danilom Ikodinovićem pevačica Nataša Bekvalac je retko govorila o svom bivšem mužu. Međutim, posle osam godina, ona je odlučila da prizna neke stvari.

Ona je gostovala u emisiji „Magazin In“ gde je iskoristila priliku i nahvalila svog bivšeg supruga Ikodinovića.

„Ne možemo generalizovati stvari, ne možemo generalizovati muškarce, svaki je drugačiji, svaki je drugačiji sa nekom drugom ženom, osobe bude u tebi druge stvari. Evo, Danilo je predivan suprug svojoj sadašnjoj ženi, predivan, imaju predivan brak, mi nismo bili jedno za drugo, što ne znači da on nema idealnog para. U stvari, samo ja nisam ni za koga, sad kad sam malo bolje razmislila. Malo sam se sad onako malo rastužila. Provodadžisanje je najbolja stvar, meni baba da je birala ja ne bih pogrešila. Lepo babe kažu, sličan se sličnom raduje, iz dobre porodice“ rekla je Nataša i izazvala opšti smeh u studiju, ali i gromoglasan aplauz publike.

Podsetimo, Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka. Iz prvog braka sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu. Drugi brak Nataša je imala sa Ljubom Jovanovićem, a treći, koji je nedavno okončan sa Lukom Lazukićem, sa kojim ima ćerkicu Katju.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.