Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Goca Tržan priznala: Često ne nosim gaćice!

Zna da bude nevaljala

0 200

Sa pevačicom Gocom Tržan novinari su pričali na temu muško-ženskih odnosa, a Goca  je otkrila da sebi nije bila lepa kada je bila žena na jednu noć.

Goca Tržan uputila jasnu poruku: Ženetine, saberite se! (FOTO)

– Često izgledaju isto verovali ili ne. Ja sam u fazonu da žena za jednu noć treba da izgleda… mislim da je nesrećnica. Nisam baš bila lepa sebi kad sam bila žena za jednu noć. Nisam bila zadovoljna sobom, jer žene u iščekivanju i žene u nečemu što im ne prija i ne čini ih srećnima iznutra, nisu lepe – rekla je Goca za Telegraf .rs

Pevačica je podelila da njen suprug Raša Novaković voli seksi veš, ali da urnije reaguje kada je ona u najobičnijoj pižami.

– Moj muž inače obožava seksi veš i kaže: „Jao što si dobra, ajde ćao…“. A onda se recimo nešto unakazim u neku pidžametinu i on kaže: „Jaooo..“. Mislim da muškarci najviše vole prirodan izgled, ne vole da smo prešminkane…Moj muž me nikada ne bi poljubio kad imam sjaj na usnama, to ga tako smara – objasnila je pevačica.

Bivša članica grupe „Tap 011“, kako nam je rekla, često ne nosi gaćice, a zbog toga je imala i neprijtanu situaciju.

– Mnogo puta sam bila bez donjeg veša. Desila mi se nezgoda gde sam na jednom televizijskom nastupu gde sam nosila izrazito usku haljinu ispod koje bi se videle svake gaćice, a nisam želela da se ocrtavaju gaćice. Bila sam bez donjeg veša, bili su fotoreporteri na snimanju i slikali su me odnozdo. Desilo se šta se desilo, nisam to želela, da slikam svoju intimu, desilo se. Bože moj, ali često ne nosim donji veš – zaključila je Goca.

Izvor svetpoznatih.rs/telegraf.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.