Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Rada Manojlović uputila Karleuši javnu poruku na koju će teško ostati ravnodušna! (FOTO+VIDEO)

Pevačica iskreno o koleginici

0 137

Rada Manojlović pojavila se na jednom događaju gde se slikala sa koleginicom Jelenom Karleušom, a onda joj je preko društvenih mreža poslala poruku.

Pevačica je istakla kako je njena  koleginica u teškim momentima uvek bila uz nju.

„Znate šta, o njoj može mnogo toga da se kaže i da se priča do prekosutra o njenim vrlinama, humanosti, požrtvovanosti i drugim dobrim delima, ali znate da su moja uža specijalnost narodne izreke i umotvorine, tako da ću Jecu pokušati da opišem jednom, ali vrednom, koja mi je u ove jutarnje sate pala na pamet: „Ko te ne zna, skupo bi te platio, ali ko te zna, nikada te ne bi prodao.“ Hvala ti kao i uvek za sve. Zato što si uvek čovek prema meni, zato što me uvek dočekaš širokog i otvorenog srca i daš pravi savet. Nikada ti neću zaboraviti prve reči u avionu posle mog skorašnjeg incidenta, kada sam bila uplašena kako će sve to odjeknuti i šta ću reći novinarima kada sletim, imala si reči utehe: „Glavu gore, nije to nikakva sramota, to ti je samo nova lekcija i iskustvo“. Mislim šta reći posle svega, zaista mi je to mnogo značilo, u trenutku me smirilo i dobila sam dodatnu snagu, tako da, nikad niko kao ona“, napisala je Rada na Instagramu.

View this post on Instagram

Znate sta, o njoj moze mnogo toga da se kaze i da se prica do prekosutra o njenim vrlinama, humanosti, pozrtvovanosti i drugim dobrim delima, ali znate da su moja uza specijalnost narodne izreke i umotvorine 🤣, tako da cu Jecu pokusati da opisem jednom, ali vrednom 🤣, koja mi je u ove jutarnje sate pala na pamet: “Ko te ne zna, skupo bi te platio, ali ko te zna, nikada te ne bi prodao.” 🙏🏻 Hvala ti kao i uvek za sve ❤️ Zato sto si uvek covek prema meni, zato sto me uvek docekas sirokog i otvorenog srca i das pravi savet ☝🏻 Nikada ti necu zaboraviti prve reci u avionu posle mog skorasnjeg incidenta, kada sam bila uplasena kako ce sve to odjeknuti i sta cu reci novinarima kada sletim, imala si reci utehe: “Glavu gore, nije to nikakva sramota, to ti je samo nova lekcija i iskustvo”. Mislim sta reci posle svega, zaista mi je to mnogo znacilo, u trenutku me smirilo i dobila sam dodatnu snagu, tako da, nikad niko kao ona ❤️🙏🏻💋💫😇 @karleusastar

A post shared by Radmila RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic) on

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.