Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Kolege i fanovi priredili veliko iznenađenje Đorđa Davida za 55. rođendan (FOTO+VIDEO)

Mlad u duši

0 120

Đorđe David je dana, 5. novembra, proslavio 55. rođendan. Pošto se oglasio putem društvene mreže Instagram i zahvalio se na lepim željama, pokrenuo je lavinu komentara uglavnom o tome kako je očigledno da je još uvek mlad u duši te da uopše ne izgleda kao prosečan pedesetpetogodišnjak.

Osim Ane Bekute, koja mu je uz njihovu zajedničku fotografiju čestitala rođendan, otkrio je da su mu se javili i njegovi „pilići“ iz prve ekipe „Zvezda Granda“, koji su udružili snage pa mu kupili i poklon, da ga iznenade kako dolikuje.

Foto:Printscreen Instagram Story

– Moji ‘pilići’ me zvali i dali mi poklon za rođendan. Moji Milica (Atanacković) i Jovan (Pap)! Moji iz prve ekipe ‘Zvezda Granda’. Hvala vam na ljubavi vašoj – poručio je roker putem društvene mreže Instagram.

– Da… od danas imam 55 godina, dosta snage, peogromnu volju za rokenrol i bend, najveću ljubav za Stašu (ćerka) i Anu (žena)… za sve drage ljude! Hvala na lepim željama! Od danas počinjem da trčim ‘počasni krug’ za najbliže! – poručio je on putem pomenute društvene mreže.

Izvor Informer.rs/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.