Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Anastasija izdaje prvi album! Evo šta o tome kaže Ceca!

Ponosna majka

0 205

Budući da u proteklih nekoliko meseci Anastasija Ražnatović vešto izbegava medije ne bi li se u miru posvetila poslovnim poduhvatima, na njenoj majci Svetlani Ceci Ražnatović je ponovo ostalo da, kako to folk diva u šali kaže, bude „PR svojoj porodici“.

Majka joj bila na ivici suza! Ovako je Anastasija Ražnatović pevala kada je imala 11 godina! (VIDEO)

U poslednjem intervjuu, datom pred kamerama emisije „Exkluziv“, ona je otkrila kako protiče rad na albumu prvencu njene mezimice.

– Anastasija radi na albumu, dok se ja polako trudim da skupim pesme, osluškujem melodije. Sa druge strane, ona je sklopila album i samo još treba da uđe u studio!

– Nas dve imamo jako sličan ukus. Identične stvari nam se sviđaju. Apsolutno je podržavam i mislim da je fenomenalno sve što je odabrala. U pitanju je nešto novo i drugačije, nešto što prati taj svetski zvuk i, u suštini, potpuno dijametralno suprotno od onoga što ja radim – zaključila je Ceca.

Podsetimo, Anastasija je prvi singl „Savršen par“ izdala u jeku leta 2018. godine, a do danas je zvanični spot za ovu pesmu zabeležio preko 50 miliona pregleda. Ipak, druga numera „Rane“ pokazala se kao još veći hit budući da je za nepunih sedam meseci zabeležila preko 57 miliona pregleda na Jutjub

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.