Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ana Nikolić smršala 30 kila zahvaljujući operaciji želuca?!

Pevačica pije i tablete koje ubrzavaju metabolizam

0 450

Pevačica Ana Nikolić uspela je značajno da smrša zahvaljujući operaciji smanjenja želuca kojoj se nedavno podvrgnula, ali to je ne sprečava da gubitak kilograma pripiše magičnim tabletama za mršavljenje koje odnedavno prodaje!

Naime, kako VIP ekskluzivno saznaje, Ana na sve načine pokušava da ubedi svoje potencijalne kupce da je, za manje od mesec dana, uspela da smrša 30 kilograma, zahvaljujući tabletama! Međutim, Nikolićeva se tu nije zaustavila te je rešila da kutiju tableta prodaje za 21.000 dinara, uz obećanje kupcima da će za mesec dana smršati između pet do deset kilograma.

Skinula se Ana Nikolić i šokirala fanove! (FOTO)

– Ana je pre nekoliko meseci smanjila želudac hirurškim putem, a kada je počela da gubi kilograme, došla je na ideju da reklamira i prodaje tablete za mršavljenje. Pilule je nabavila iz inostranstva i odmah se bacila na posao – priča izvor blizak pevačici i objašnjava da Ana tablete prodaje na svom Instagram profilu.

 

– Ideja joj je da na svom primeru pokaže koliko je proizvod efikasan, a ljudima koji ga kupuju detaljno objašnjava kako da ih piju i kada. Anine tablete sadrže sagorevače masti i najbolji efekat daju ukoliko se koriste pre treninga. Ukoliko njeni potencijalni kupci ne treniraju, Ana ih savetuje da tabletu popiju pre doručka – kaže naš izvori i dodaje da mnogi potencijalni kupci nisu bili zadovoljni cenom proizvoda.

– Kutija tableta košta 21.000 dinara, traje mesec dana, a astronomsku cenu Ana je opravdala činjenicom da se kilogrami vrlo brzo tope. Sve sumnjičave kupce uverava da je zahvaljujući magičnim pilulama sama smršala. Već se poverila prijatelju da je u prvih mesec dana prodala više od 300 kutija tableta i da se prodaja povećava svakog dana sve više. Ipak, ima i onih koji joj ne veruju, te često dobija i uvredljive poruke, a mnogi je nazivaju lažovom i prodavačicom magle – tvrdi izvor za VIP i dodaje da i Ana pije tablete.

On je podstakao da smrša! Ana Nikolić ima novog dečka! (FOTO)

 

– Iako je zahvaljujući operaciji izgubila kilograme, Ana koristi i tablete za mršavljenje jer ubrzavaju metabolizam i ne štete joj. Budući da samo nekoliko bliskih ljudi zna kako je smršala, Ana se ne libi i da svojim prijateljicama i kolegama preporuči svoj proizvod. Mnoge koleginice su je ipak odbile jer znaju da ne postoji čarobna pilula uz pomoć koje se tope kilogrami. Čak je nudila pilule i Gogi Sekulić, ali je ona uspela da smrša uz pomoć dijete i treninga, pa nije htela da troši novac na preparate – rekao je izvor za naš magazin.

 

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.