Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Iznenađuje ono što su rekli! Komšije princeze Jelisavete Karađorđević progovorili o njoj!

Ne ponaša se baš kao princeza

0 109

Susedi imaju samo reči hvale za princezu, koju smatraju ženom iz naroda koja sama ide u prodavnicu po namirnice, ali i obližnje uslužne radnje.

Tiha, povučena, nenametljiva, ovim rečima komšije su opisale princezu Jelisavetu Karađorđević.

– Ona je baš divna žena. Skoro stalno dolazi da kupuje kod nas. Uglavnom uzima elegantne čarape. S njom znamo da se našalimo. Baš je tiha žena i nema stav princeze – kaže prodavačica i dodaje:

– Pozvala nas je na otvaranje njene izložbe. Baš smo se obradovali. Svi kolektivno idemo u Istorijski muzej Srbije.

Princezi Jelisaveti Karađorđević je 18. maja ugrađen veštački kuk na Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti. Ćerka kneza Pavla trpela je jake i konstante bolove, a na lekarskom pregledu saopštili su joj da je operacija jedino rešenje.

– Operisala je kuk i već posle dve nedelje počela je da izlazi, šeta. Sada se dobro oseća. Dolazile stalno ljudi u komšiliku da pitaju za nju i traže od nje pomoć. Jedan se mladić predstavio kao njen vanbračni sin. Vidi se da nije psihički bio dobar. Ona je toliko divna dama, baš nam je drago što živi ovde – kaže jedan komšija.

Iz obližnje radnje hemijskog čišćenja imaju samo rečih hvale za princezu:

– Dolazi ona lično. Ona je dama iz naroda. Prosto je klijent kakav se može samo poželeti. Nije nametljiva, voli da popriča i nije princeza koja ima gard. S njom može da se lepo čovek ispriča.

Izvor svetpoznatih.rs/blic.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.