Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Istina izašla na videlo! Ovo je prava pozadina seks skandala Dare Bubamare! (FOTO)

Kakav obrt

0 326

Dara Bubamara ima karijeru dugu 30 godina, a za to vreme i buran privatni život, zbog čega je odlučila da napiše knjigu „Moji principi“.

Kako ga je udarila! Kamera snimila koliko Dara Bubamara može da bude snažna, ali i nasilna! (VIDEO)

Ideju da postane pisac i svoju intimu podeli sa publikom dobila je zbog ponude francuskih producenata da se nađe u jednom krimi-filmu.

U njemu je trebalo da se pojavi sa reperom Di Džej Snejkom i američkim hiphoperom Big Alijem, ali joj karijera nije dopustila da priušti ovako izazovan zalogaj.

– Ponuda za film bila je veoma primamljiva i dugo mi je bilo žao što nisam mogla to da prihvatim jer nisam mogla da otkažem sve zakazane nastupe i obaveze oko snimanja pesama da bih sedela toliko u Francuskoj. Naročito jer je u filmu trebalo da se pojave svetske zvezde Di-džej Snejk i Big Ali, koje inače poznajem i preko svog bivšeg supruga Milana – ispričala je Dara.

Bubamara će se tešiti pisanjem knjige u kojoj će se naći najintimniji delovi njenog života, ali i oni najstrašniji kada su u javnost isplivale njene p*rno slike.

– Knjiga će biti ludilo, tu će biti sve o tome kroz šta sam prolazila u životu i privatno i poslovno, o muškarcima, o aferi koju sam imala, pa do prevare koju mi je smestio prijatelj. Naslov sam odmah znala da će biti „Moji principi“, a videćete i zašto kada budete čitali – otkriva Dara.

Nagovestila je da će biti i lepih uspomena.

– Naravno, neću izostaviti ni moj brak sa Milanom, jer mi je to bio lep životni period sa čovekom sa kojim imam predivnog sina – zaključila je pevačica.

Izvor svetpoznatih.rs/star.kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.