Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Anabela udarila na Kiju: Ona je za WC! (VIDEO)

Sve je zapanjila

0 105

Anabela Atijas je bila jedna od gošći kod Ognjena Amidžića i imala priliku da odgovara na razna pitanja i zadatke. Ipak, jedan zadatak će ostati i te kako upamćen, s obzirom na to da je upletena i Kristina Kija Kockar.

Marko ima pakleni plan za Lunu! Evo šta se sprema da joj uradi!

Tačnije, Anabela je trebalo da odgovara na pitanja o misterioznom predmetu, koji je ustvari bio knjiga Kristine Kije Kockar.

– Mnogo mi je izražen periferni vid zato što sam ćorava na sve strane i taj odlično radi – rekla je Anabela, a onda je Ognjen predložio da se televizori u njenom okruženju ugase kako ona ne bi znala o čemu se radi.

Potom je počela da odgovara na pitanja, ali su njeni odgovori ukazivali kao da ipak zna o kom proizvodu se radi. Pitali su je da li bi koristila taj proizvod, kupila ga Luni, ko ga koristi od javnih ličnosti, koje su mu prednosti i mane itd, a pevačica je momentalno oplela po knjizi, a time i indirektno po njenom autoru.

– Prednosti su što dobiješ sve informacije za goste koji gostuju u tvojoj emisiji, a obrnute, mane su zato što ti ustvari živiš život koji gosti pričaju – rekla je Anabela.

– Gde bi koristila ovaj proizvod kada bi ga koristila?

– U wc-u – bio je Anabelin odgovor.

– Za kraj, šta je najbolja stvar kod ovog proizvoda?

– Zato što ode u wc šolju i pustiš vodu.

Kada su joj pokazali o čemu se radi, Anabela je i sama rekla kako joj sigurno niko neće verovati da nije znala da je u pitanju Kijina knjiga, a da je ona samo osetila neku negativnost.

Evo kako je to izgledalo…

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.