Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Sloba otvorio dušu i pomenuo Kiju: Kada je vidim sa drugim muškarcem ja…

Izlanuo se

0 418

Autorka i voditeljka emisije „Magazin In“ Sanja Marinković u subotu je ugostila poznate ličnosti sa domaće javne scene koje intrigiraju javnost.

Sloba u očaju sve priznao! Poterao ga strašan maler, sve mu se srušilo! (FOTO)

Sanja je o aktuelnim temama razgovarala sa popularnim pevačem Slobom Radanovićem, manekenkom Danijelom Dimitrovskom, pevačicom Mirom Škorić, glumcem Draganom Marinkovićem Macom i spisateljicom Isidorom Bjelicom.

U toku razgovora Sanja se dotakla teme i pitanja „Šta muškarci žele od žena u emotivnnom i ljubavnom smislu“, na šta je Sloba odgovorio kao iz stopa.

– Kada govorim o sebi, moram da kažem da sam pre svega ljubomoran, ali i posesivan. To znači da ja volim da provodim što više vremena sa tom osobom. Nije da sad ja nešto besnim ili se ljutim, ali kada vidim da provodi vreme sa drugim muškarcem ili u društvu ili na poslu, kada vidim da se smeje sa njim… – objašnjavao je Radanović.

– Ali nije to ljubomora, ne plašim se ja sad da će meni taj neko da preotme devojku, nego samo zato što možda ja želim da sam više sa njom u tom trenutku i da budem pored nje, dok se ona smeje i da bude pored mene – rekao je Sloba.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.