Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Glumica progovorila o Luni Đogani: To je strašno! Ja sam plakala! Njoj treba stručna pomoć!

Potreslo je ono što je videla

0 714

Glumica Sofija Juričan menjala je svoju koleginicu Tamaru Dragičević u predstavi Ateljea 212 „Ovaj će biti drugačiji“, nastupajući u Leskovcu, na Festivalu mladih pozorišnih stvaralaca Metamorfoza.

Katarina Grujić: Luni je najlakše da kaže da će biti pevačica! U ovom poslu treba trajati! (FOTO)

Ona priznaje da je se za ulogu spremala gledajući rijaliti „Zadrugu“.

View this post on Instagram

Havajskoplava

A post shared by Sofija Juričan (@sofijajurican) on

– Spremala sam se za ulogu prateći Zadrugu. Kada sam se spremala za tu ulogu, najpre nisam mogla preko usta da prevalim taj tekst koji je jako surov, realno prepun psovki. Gledala sam snimke Lune Đogani, ali i njihove ispovesti i tragične priče. Ljudi, ono je strašno što sam videla. Najpre sam sa užasom pratila to što se dešava i sve njene nervne slomove uživo pred kamerama nekoliko sati, onda mi je bio potreban neki alkohol da to podnesem i da se smirim, a zatim sam plakala dva sata jer sam shvatila da je toj devojci zapravo jako teško. Nju u sve to gura porodica, umesto da je smesti u neku validnu instituciju na lečenje jer je toj devojci potrebna stručna pomoć. Očigledno svima njima, kao i njenoj majci koja je u sve to gura – rekla je Sofija Juričan.

– Mi te devojke ismevamo u predstavi, ali ne možemo prema njima da ne osećamo empatiju jer su one diskriminisane samim rođenjem.

Glumica kaže da je problem našeg društva što porodica sama od svoje dece pravi nakaze i starlete.

– Gledala sam snimak kako Lunu snima majka dok ide da ugradi silikone. Ona maše u kameru i smeje se. Upoznala sam i mnoge devojke koje su prošle što i moj lik. Ne gledamo te devojke samo u rijalitijima, one su naša stvarnost. Mi smo sve ovo tako surovo prikazali da bi se ljudi i tinejdžeri prestravili i da bi znali kuda vodi takav život – istakla je Juričanova za Kurir.rs.

Izvor svetpoznatih.rs/kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.