Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Aca Lukas ostao bez sto hiljada evra! Propala mu turneja po Australiji

Pevač morao da otkaže koncerte

0 205

Aca Lukas ostao je bez 100.000 evra jer su mu Australijanci ukinuli vizu koju je regularno dobio 28. maja. On je juče trebalo da sa svojim bendom krene na turneju u Zemlju kengura, ali je put morao da otkaže.

Prema pisanju Kurira, problem je nastao jer je naknadnom proverom utvrđeno da je krivično osuđivan, a on je u prijavi napisao da nije.

Aca Lukas pobesneo: To su prevaranti i lažovčine! Neka daju bilo kakav dokaz ili ugovor!

 

– Sve je bilo spremno za Acinu turneju po Australiji. Karte u lokalima gde je trebalo da peva već su prvog dana rasprodate, avionske karte kupljene, hoteli bukirani. Sve je bilo organizovano na najvišem nivou.

– Lukasova turneja s njegovim bendom trebalo je da počne i da se završi u Sidneju, a u međuvremenu je bio predviđen i nastup u Melburnu, i to u glamuroznom paviljonu u Kensingtonu – kaže naš izvor, koji navodi da je problem nastao jer je Lukas pogrešno odgovorio na pitanje u aplikaciji:

– Došlo je do zabune, u delu gde je bilo pitanje da li je krivično osuđivan, Lukas je stavio da nije jer je mislio da se pitanje odnosi na to da li je trenutno krivično gonjen. Ne govori perfektno engleski, pa je zbog toga i nastao problem. On je odgovorio sa „ne“ jer se protiv njega ne vodi nijedan krivični postupak, a poznato je da je bio krivično osuđivan na 10 meseci uslovno kada je priznao krivicu za nasilje u porodici.

Jedino što je ostalo pod znakom pitanja jeste kako to da su mu i sa takvim odgovorom Australijanci odobrili vizu 28. maja, a poništili je 25. septembra, o čemu je on obavešten dan kasnije, samo pet dana pred odlazak na put. Šta se zapravo desilo, ne zna se, ali sam siguran da će Lukas sa svojim timom pokušati da dobije odgovor na pitanje zašto mu se ukida uredno dobijena viza.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.