Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Jelena Karleuša napala takmičarku u ZG: Mani se vlaške magije!

Uvredila je

0 129

Jelena Karleuša zaprepastila se kada je na sceni „Zvezda Granda“ jedna takmičarka otpevala vlašku pesmu, pa je počela da navodi razloge zašto niko ne bi trebalo da se bavi tom vrstom muzike u današnjem vreme.

Bila je i u Pinkovim zvezdama! Pogledajte koliko je ova pevačica promenila lični opis! (VIDEO)

Reč je o Tanji Čukić iz Zaječara, kandidatkinji za koju su glasale samo Jelena i Viki Miljković. Međutim, kada su videle kako Čukićeva izgleda, počele su da negoduju, a Viki je odmah povukla svoj glas. Njena sudbina zavisila je od Karleuše:

– Izgledaš kao da radiš u jaslicama. Ako misliš da ti ja budem mentor, onda moraš da me slušaš u svemu, ali baš u svemu. Tu ne mislim na pevanje, već na tvoj izgled – poručila ja Jelena.

Tada se Saša Popović dosetio da je Čukićeva iz dela Srbije u kojem se govori vlaški, pa je zatražio da mu otpeva nešto iz tog opusa. Posle jednog refrena ceo žiri se oduševio njenom izvedbom, posebno Dragan Stojković Bosanac i Miljkovićeva, koja je pitala direktora „Granda“ da li može da promeni mišljenje i da glas Tanji, jer je želi u svom jatu, ali joj to nije bilo omogućeno.

Jedino se Jeleni nije svidelo to što je takmičarka pevala vlašku pesmu.

– Ti ne treba da pevaš na tom jeziku koji mene podseća na rumunski. To je jedna lepa tradicionalna stvar, ali ne da se peva u 21. veku. Shvati da nećeš biti zvezda ako budeš pevala na vlaškom, ja ne želim da slušam tu muziku nikada, osim ako budem u nesvesti. Tržištu ne treba vlaška muzika, znači moja poruka je: „Pevačice, zaboravite na vlašku muziku, na vlašku magiju.“ Druga je stvar to što ti izgledaš kao da si pobegla iz Drakulinog dvorca – rekla joj je Karleuša i na kraju pristala da joj bude mentor.

Iako ju je uzela, JK je naišla na negodovanje ostatka žirija zbog svog stava. Viki je insistirala na tome da u Srbiji treba da se napravi vlaška zvezda, dok joj je Bekuta rekla da se ta muzika i te kako sluša, jer je velika populacija.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.