Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Otkrio sve tajne! Saša Popović o sedmom članu žirija Zvezda Granda!

Nema više nepoznanica

0 99

U „Zvezdama Granda“ došlo je do promene i u svakoj emisiji, pored već poznate ekipe, u žiriju sedeće i sedmi član. Saša Popović gostujući u jutarnjem programu bez dlake na jeziku progovorio je o kandidatima, ali i članu koji će sedeti do njega i jedini od svoh u žiriju biti u prilici da i čuje i vidi takmičara.

Saša Popović progovorio o nezahvalnosti pojedinih zvezda Granda: Na početku su bili drugačiji, ali ih ponese slava!

„Gostujući član žirija sedi pored mene i za razliku od ostatka žirija vidi i čuje kandidate, dok su ostali članovi žirija nalaze u kapsuli u prvom krugu. Oni ne vide kandidate, samo čuju. Ako niko nije glasao za tog kandidata, gostujući član ima pravo da ga spase i da mu bude mentor. U drugom krugu imaćemo i 17 mentora iz 17 emisija prvog kruga koji će se boriti zajedno sa žirijem za drugi, treći, četvrti kug“, objasnio je Saša.

Za 14 godina ovo muzičko takmičenje izrodilo je mnoge zvezde, a Popović je objasnio i da li ih je popularnost promenila.

„Kad dođu na audiciju i na takmičenje oni se tresu, oni drhte, ‘čika Sale direktore’ i svi su na Vi, a kad postanu zvezde posle godinu, dve dana: ‘Direktore, je l’ možeš ti meni…’ Ima zaista dece koja ostanu onakva kakva su bila kad su došla na takmičenje i kad su se prvi put pojavila na audiciji, vidi se njihovo vaspitanje koje nose iz porodice. Ali moram da kažem da se mnogo njih promeni i nisu to više ona deca koja su bila u početku. Mnogi se uzvezde“, istakao je on.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.