Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Saša Popović progovorio o nezahvalnosti pojedinih zvezda Granda: Na početku su bili drugačiji, ali ih ponese slava!

Izgube poštovanje

0 171

Saša Popović ponosno je najavio 14. sezonu muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, koja ove subote startuje na Prvoj srpskoj televiziji.

Ova dva člana žirija više neće biti u Zvezdama Granda! Evo i zbog čega!

Pored noviteta koje je pripremio od ove jeseni, direktor grandiozne produkcije dotakao se i brojnih pevača koji su svoju karijeru napravili zahvaljujući ovom šou-programu. Za neke pulene tvrdi da su se „uzvezdili“ jer ih ponesu novac i popularnost, ali vrlo brzo se spuste na zemlju kada im posao krene silaznom putanjom.

– Na audiciji i u prvoj emisiji se tresu, drhte, pa pitaju: „Jao, čika Sale, jao, direktore“, a posle godinu-dve, kad postanu zvezde, kažu: „Ej, direktore, možeš li ti meni ovo, ono“. Ima zaista dece koja ostanu kao kad su došla prvi put. Vidi se njihovo vaspitanje, ali mnogo njih koji se promene, nisu to više ona deca koja su bila. Osveste se kad vide da je karijera počela da ide nizbrdo, onda im se vrati vaspitanje i odnos prema produkciji, pa onda dajte tezgu, reklamu. Pitam ih: „Pa što si bio ovakav“, a oni meni: „Pa desi se“ – rekao je Saša u jutarnjem programu na Prvoj TV i objasnio kako će izgledati nova koncepcija „Zvezda Granda“.

– Svi članovi standardnog žirija su tu, a u svakoj emisiji imaćemo gostujućeg člana, to jest potencijalnog mentora, koji će moći da bira jednog kandidata. On sedi pored mene i, za razliku od žirija, vidi i čuje kandidate, dok je žiri u prvom krugu i dalje u kapsuli. Evo, u subotu je prvi gost mentor Alen Ademović i videćemo da li će se on snaći, da li će nekog izabrati i kako će ga pripremati za drugi krug – najavio je Popović.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.